Kaip rašoma pranešime spaudai, joje dalyvavo ne tik 19 moterų, panorusių perprasti bent dalelę renginių puošimo subtilybių, bet ir kviestiniai svečiai. Tris dienas trukusias paskaitas bei praktinius užsiėmimus vainikavo iškilminga vakarienė, surengta toje pačioje vietoje, kur ir vyko mokymai – „Grand viloje“.

Oficialiai renginio daliai vadovavo vedėjas Rytis Mazūras, papasakojęs, kiek darbo mokinės ir jų vadovai turėjo įdėti, kol iš 7500 raudonų rožių, šimtų tulpių ir hortenzijų sukūrė iškilmingą atmosferą.

Būrelis renginių dekoravimo subtilybes perprasti norinčių merginų šįkart žinių semėsi ne tik iš savo sekamosios pokylių madų diktuotojos I. Budrienės, bet ir iš Ibizoje veiklą vystančios, „Events by G Ibiza“ įkūrėjos Gintarės Dapkutės Rodriguez, floristės Ritos Bagdzevičiūtės bei seserų iš Dubajaus, kompanijos „Bianca Event Styling“ sielų Sandy Audi ir Sawsan Aoudi Kawash.

„Kiekvieni mokymai man tikrai daug duoda. Naujos pažintys, naujos istorijos, naujos bendradarbiavimo galimybės. 2016 – aisiais, kuomet rengiau pirmą kursą, susibičiuliavome su į jį atvykusia Gintare. Vėliau kartu rengėme mokymus Ibizoje, o dabar ji „Grand Viloje“ viešėjo kaip pranešėja“, - sakė I. Budrienė.

„Luxury by Inga Budrienė“ užsiėmimai ne tik kelis kartus organizuoti skirtingose mūsų šalies vietose, bet ir Maljorkoje, Dubajuje bei prieš tai minėtoje Ispanijos saloje. Šį rudenį Inga savo mokines ketina pakviesti į užsiėmimus Portugalijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)