Sutuoktiniai šiuo metu atostogauja ypatingame viešbutyje Turkijoje. Prabangus, penkių žvaigždučių „Adam & Eve“ yra skirtas tik suaugusiems arba asmenims, kuriems jau yra 16 ir daugiau metų.

Būtent dėl šios priežasties tokį poilsį neretai renkasi jaunuoliai, jaunavedžiai ar romantiško poilsio ieškančios poros. Stilingame viešbutyje kas vakarą vyksta renginiai ir pramogos po atviru dangumi.

Įdomu tai, kad šį išskirtinę poilsio vietą išbando vis daugiau lietuvių – tarp kurių ir žinomi žmonės. Dar visai neseniai čia pramogavo Simona Starkutė, Justina Stambrauskaitė, Natalija Bunkė, Vidmantė Martikonytė su vyru ir kt.

P. Aršauskas ir jo žmona apsistojo Beleko kurorte ant jūros kranto ir lepinasi 24-27 laipsnių šiluma.

DELFI primena, kad verslininkas P. Aršauskas ir E. Malinauskaitė susituokė šių metų sausį po kiek mažiau nei metų romantiškos draugystės privačioje ceremonijoje.

Paulius Aršauskas ir Eglė Malinauskaitė

Balandžio 2 dieną po kelių mėnesių pertraukos P. Aršauskas ir vėl grįžo į „Youtube“ platformą, kurioje anksčiau gana dažnai dalijosi vaizdo dienoraščiais. 22 tūkst. prenumeratorių turintis verslininkas juos nustebino nauju vaizdo įrašu, kuriame jis prabilo apie žiniasklaidoje aprašytą konfliktą su žmona.

„Spaudoje pasirodė įtarimai, kad aš smurtauju prieš žmoną, jog aš neva ją sumušiau. Galiu pasakyti tik tiek – taip, įvyko konfliktas, bet aš esu prieš smurtą ir, manau, žmogus yra visiškai ne vyras, jei kelia ranką prieš moterį. Mano šeimoje to niekada nebuvo. Mano tėvai yra mano pavyzdys ir to niekada nemačiau. Pats to netoleruoju ir tikrai esu prieš tai“, – kartojo P. Aršauskas.

„Blogus dalykus, kurie man atsitinka gyvenime, dažniausiai priimu kaip pamokas. Analizavau blaivia galva dvi savaites visą šią situaciją, kuri įvyko. Supratau, kad alkoholis yra didžiausias priešas ir per jį įvyksta didžiausios problemos. Tai jau antra savaitė esu blaivas. Išbraukiau iš savo gyvenimo alkoholį. Atverčiau naują baltą lapą. Tos septynios valandos belangėje, vienutėje privertė mane susimąstyti, kad alkoholis tikrai daro blogą ir didelę žalą“, – sakė jis.

„Labai myliu savo žmoną. Abu, manau, iš šios situacijos pasimokėme. Didžiausia gėdą padarėme savo tėvams, artimiesiems ir tik vėliau sau. Visų atsiprašau ir only good vibes“, – pridūrė kriptomilijonieriumi vadinamas P. Aršauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (138)