Titulinėje ir pagrindinėje vakaro kovoje T. Pakutinskas dėl MMA pasaulio sunkaus svorio čempiono diržo susigrūmė su rusu Denisu Polechinu.

Tauragiškis džiaugėsi techniniu nokautu iškovota pergale pirmame raunde ir galingu šūksniu išleido susikaupusias emocijas.

„Daug man reiškia šis diržas, dar neturėjau tokio. Esu pankrationo pasaulio čempionas, bet ten neduoda tokio diržo, – kalbėjo T. Pakutinskas. – Nespėjau dar pajusti, gal nelabai sunki buvo kova. Gal antrame raunde viskas būtų pasisukę kitaip? Nežinau“.

Sunkiasvorį kovotoją į ringą tradiciškai palydėjo atlikėjas Egidijus Dragūnas, su kuriuo, kaip sportininkas sakė, jie yra geri draugai ir bendrauja šeimomis.

Grupės „SEL“ lyderis MMA kovas stebėjo kartu su mylimąja Kotryna Kozlovaite ir sūnumi. E. Dragūnas neslėpė emocijų ir besikaunant bičiuliui jį palaikė šūksniais.

Netrukus po to dainininko socialiniuose tinkluose pasirodė dar kelios akimirkos iš šio renginio. Vienoje nuotraukoje Egidijus su šypsena pasimatavo bičiulio iškovotą čempiono diržą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)