„Facebook“ tinkle Audronė dalijasi savo kasdienybės akimirkomis ir beveik visada jas papildo motyvuojančiomis žinutėmis apie gyvenimą. Tiesa, pastaruoju metu dizainerė savo sekėjams leidžia išvysti jos moteriškąjį grožį ir seksualiąją pusę.

Vienoje nuotraukoje Audronė pozuoja vilkėdama juodais apatiniais, o jos ilgas kojas puošia prisegamos kojinės ir aukštakulniai bateliai. „Kaip visas, taip ir tuoj gimsiančios vasaros kolekcijos sukneles, kad pajausčiau jų šilko plazdėjimą, matuojuosi aš pati“, – paaiškino ji.

Dar kitoje nuotraukoje dizainerė jau demonstruoja vieną iš sukurtų kokteilinių suknelių. Tiesa, ir šioje fotografijoje galima pastebėti lieknas moters kojas ir tiesią it styga laikyseną.

Audronė Bunikienė

Tokios Audronės nuotraukos akimirksniu sulaukė internautų įvertinimo. Komentatoriai gyrė dizainerę už moteriškumą ir žavėjosi jos laikui nepavaldžia išvaizda.

„Aš be žado“, – komentaruose savo reakcija dalijosi vienas iš daugelio Audronės sekėjų.

Kiek anksčiau A. Bunikienė DELFI yra pasakojusi apie savo puikios išvaizdos paslaptis. Dizainerė tikino, kad ji yra dėkinga geriems genams, tačiau be viso to ji stengiasi laikytis sveikos mitybos principų ir sportuoja.

„Tai yra genetika. Aišku, tie genai išeitų pasivaikščioti, jei aš tik sėdėčiau ir žiūrėčiau televizorių. Gyvenu labai įtemptu grafiku, tačiau jį tokį susikūriau pati. Aš negaliu kitaip, aš gi audra – mano vardas net toks. Turiu eiti, lėkti, bėgti ir kažką nuveikti“, – DELFI pasakojo moteris.

„Valgau viską, ką tik noriu ir kada noriu. Jokių dietų nesilaikau. Valgau ir kepsnius, ir lašinius prieš naktį. Man net sunku suvokti, kaip žmonės gali laikytis dietų, nes man pavalgyti yra vienas didžiausių gyvenimo malonumų. Žinoma, stengiuosi maitintis sveikai. Tačiau aš nuo vaikystės nemėgstu valgyti tų vadinamųjų nesąmonių: ledų, bulvių traškučių, gazuotų gėrimų“, – kiek anksčiau prisipažino pašnekovė.

Audronė Bunikienė

Audronė tikino, kad ji tikrai nėra ta moteris, kuri kiekvieną rytą atidžiai sektų savo svorį ar pastebėtų bent menkiausius figūros pokyčius. Tam, kaip sako ji, paprasčiau nėra laiko.

„Tai visiškai ne man. Tai tikrai ne mano būdui. Žinoma, jei pastebėčiau, kad mano kūnas keičiasi, galbūt susirūpinčiau. Kažkada jaunystėje bandžiau laikyti dietos, tačiau supratau, kad aš jos laikytis galiu lygiai tik nuo ryto iki vakaro, todėl suprantu moteris, kurios sako, kad jų dieta prasidės pirmadienį, o tas pirmadienis taip ir neateina“, – nusijuokė ji.

Dizainerė neslėpė ir savo svorio: „Jokių paslapčių – sveriu 54 kilogramus pastoviai“.

Paklausta, ar jos gyvenime yra ir fizinio judėjimo, Audronė pasakojo, kad laikui bėgant ji sportuoti ėmė vis dažniau, o neilgai trukus tai jai tapo kiekvienu dienos ritualu.

„Gyvenime man būna momentų, kuomet aš nieko nedarau, bet kai aš pradedu sau nepatikti – ateina metas keistis. Tu gali nepatikti kitiems, tačiau jei nepatinki sau – tai yra detektorius, kad reikia imtis priemonių. Prieš porą mėnesių ėmiau kiekvieną dieną sportuoti, tačiau tikrai savęs nealinu, viskas su saiku. Tai jau tapo įpročiu. Manau, kad sportas yra ir valios ugdymas, juk dažnai ir aš neturiu noro sportuoti, bet kažkaip susiimi, o po to labai didžiuojiesi savimi“, – tikino ji.

Audronė sakė, kad griežčiausias kritikas sau yra ji pati, tad sportas jos gyvenime tapo būtinybe – kasdien ji skiria vieną valandą mankštai.

„Nieko nėra baisiau, kai sau nepatinki. Pastebėjau, kad per šiuos kelis mėnesius, kai sportuoju, pasikeitė net mano laikysena. Einu pasitempusi, tiesia nugara – tarsi sportinius šokius būčiau pradėjusi lankyti. O svarbiausia atsiranda ir gera nuotaika“, – anksčiau DELFI sakė dizainerė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (636)