„Dabar jaučiuosi daug geriau, jau vaikštau. Po pusantro mėnesio sėdėjimo neįgaliojo vežimėlyje jau pradėjau vaikščioti. Pamenu, kad pirmosios dienos buvo labai sudėtingos, buvo ir ašarų, ir visko buvo. Viskas vyko per didžiausius skausmus, nepatogumus. Aišku, tai yra daug geriau, nei likti neįgaliojo vežimėlyje. Esu dėkinga Dievui, kad mano situacija yra daug geresnė, nei galėjo būti“, – DELFI pasakoja ji.

Kovo mėnesį vykusio pasirodymo metu Mia netikėtai nėrė žemyn nuo scenos. Tiesa, detalizuoti, kaip įvyko sunki trauma dainininkė nenori.

„Pačios tos situacijos nelabai noriu komentuoti. Tiesiog man esant su aukštakulniais teko nušokti nuo scenos. Viskas įvyko labai netikėtai. Ačiū, Dievui, kad šiandien ir vėl vaikštau, jog nepatyriau stuburo lūžio ar ko kito. Mąstau, kad vis dėlto gimiau po laiminga žvaigžde, man tikrai labai sėkmingai viskas baigėsi“, – optimizmo nepraranda pašnekovė.

Vilija Pilibaitytė-Mia

„Tą akimirką, kai viskas nutiko, aš net nenugriuvau. Avėjau labai aukštus aukštakulnius ir dar įstengiau eiti su jais. Matyt, mane buvo ištikusi šoko būsena, tačiau netrukus supratau, kad nebegaliu paeiti. Atsitiko, kaip atsitiko. Iškart po to išskubėjau į ligoninę ir ten man konstatavo abiejų pėdų lūžius. Tris savaites nešiojau gipsą, po to – langetę“, – paaiškino dainininkė.

Nepaisant gerėjančios sveikatos, atlikėja kurį laiką dar turės apriboti savo koncertinę veiklą.

„Dar negaliu nei šokti, nei vaikščioti su aukštakulniais, bet iš esmės viskas eina į gerąją pusę“, – sako ji.

Apie tai, kad ir vėl geba vaikščioti savo kojomis Mia pasidžiaugė ir socialiniame tinkle.

„Tas stebuklas, kai pradedi vaikščioti, kai savo rankomis gali pasiekti kavos puoduką, kai gali apsiauti batus... Viskas atrodo taip sudėtinga, kai būni, kad ir laikinai, neįgalus... Ir visas paprastumas tampa stebuklu, kai vėl patiri iš naujo tai, kas jau atrodė nebeįmanoma... Laimė tokiuose mažuose dalykuose. Aš išmokau tai vertinti, o tu?“, – savo sekėjų klausė dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (131)