Kalbėdama apie naują gyvenimo etapą Indrė neslepia, jog jaučiasi tarsi sugrįžusi namo. „Pati esu dzūkė. Aš kilusi iš Alytaus ir dabar vėl grįžau į Dzūkiją, o Druskininkai tapo labai mylimu mano miestu. Čia gyvena ir abi mano močiutės. Aš esu labai ramaus būdo ir tas nedidelis miestas man labai mielas bei arti širdies.

Dabar į Vilnių atvažiuoju tik trečiadieniais, nes vis dar čia treniruoju klientes, bet vos tik išvažiuoju iš Druskininkų, rašau savo draugui, kad jau pasiilgau namų ir jo. Visada taip būna ir man Druskininkai tapo pačia nuostabiausia ir geriausia vieta gyvenimui bei šeimos kūrimui. Neįsivaizduoju kitos geresnės vietos“, – besišypsodama sako I. Burlinskaitė.

Indrės Burlinskaitės gyvenimo akimirka

Dar praėjusių metų gruodį su mylimuoju kultūristu Liudu Vaisieta susižadėjusi buvusi atlikėja neslepia, jog jos planuose vis dažniau atsiranda ir mintys apie šeimą bei vaikus, nors vestuvių datos jiedu kol kas neskelbia. „Kol kas dar noriu tai pasilikti paslaptyje ir nekalbėti“, – prasitaria ji.

Gyvendama naujuose namuose Indrė sako pagalvojanti, jog būtent čia ir nori kurti šeimą. „Čia būtų idealu auginti vaikus. To ir noriu. Tačiau kartu Druskininkuose nemažai sportuojančių ir aktyviai gyvenančių žmonių. Sunku kažką daugiau apie planus ir pasakyti. Kol dar nepradėjome daryti, galbūt reikėtų ir nedaugžodžiauti. Naujų ir sveikų receptų knyga būtų gera mintis“.

Indrė Burlinskaitė

Kartu Indrė išduoda, jog į jos gyvenimą atėjus harmonijai atsirado ne tik daugiau laisvo laiko, kurį ji mielai leidžia su mylimuoju, tačiau ir pradėjo gaminti. Anot jos, gyvendama Vilniuje ji neturėjo tokio tokio pomėgio ir gyveno tik dėl savęs, tačiau puikiai gaminantis L. Vaisieta užkrėtė ją tokiu savo pomėgiu.

„Maisto gaminimas tikrai yra naujas mano hobis. Gyvendama Vilniuje neturėjau tokio pomėgio ir tiesiog gyvenau dėl savęs, o dabar tikrai mėgstu pagaminti ir iš savo mylimo vyro imu pavyzdį. Man įdomu ragauti, gražiai pateikti, gaminti ir stebinti.

Indrė Burlinskaitė

Mano pačios gyvenime pagaliau atsirado harmonija ir jaučiuosi puikiai. Dabar daugiau laiko randu sau. Nuo ryto atvažiavus į Vilnių įstringi kamščiuosi, o Druskininkuose viską spėju. Ir valtele paplaukiojame, kai geras oras, ir mūsų dienos produktyvesnės“, – sako ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)