Žinią apie šeimos pagausėjimą pranešė Salomėjos senelis, legendinės laidos „Krepšinio pasaulyje“ žurnalistas Vidas Mačiulis.

„Sveikas gyvas, naujasis Kauno pilieti, Grigoni! Kauno Prano Mažylio gimdymo namuose prieš valandą „Žalgirio“ komandos žaidėjas Marius Grigonis ir jo žmona Salomėja Karvelytė-Grigonė kartu su rūpestingais medikais išvydo nuostabų angeliuką – pirmąjį šeimoje sūnų“, – džiaugsmingai pareiškė jis.

„Su pirmuoju anūkėliu turime pasveikinti ir senelius – Lietuvos žurnalistų sąjungos narius Vilmą ir Laisvį Karvelius. Visiems yra miela ir įsimintina 2019-ųjų balandžio 30-oji. Būk pasveikintas, mažasis Grigoni, ir žinok, kad dėl tavęs tėvelis Marius šį vakarą nežais su „Žalgiriu“ Prienuose. Jis nuo antros valandos nakties ligoninėje laukė tavęs kartu mamyte Salomėja“, – linksmai tęsė V. Mačiulis.

Krepšininkas ir jo žmona Salomėja aukso žiedus sumainė praėjusių metų liepos mėnesį po septynerių metų draugystės.

Naujienas apie porą aplankiusius gandrus skelbė ir oficialus „Žalgirio“ puslapis feisbuke. „Šią popietę žalgirietis Marius Grigonis tapo tėvu! Didžiausi sveikinimai Mariui ir jo žmonai Salomėjai!“ – skelbė krepšininko kolegos.

Antradienio vakarą „Žalgirio“ komandos žaidėjai žaidžia Prienuose su „Skycop“ LKL rungtynėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)