Pramogų versle žinomas magas sako besidžiaugiantis antruoju savo gimtadieniu. Į autoįvykį pakliuvęs Algimantas, laimei, atsipirko tik menkais kūno nubrozdinimais ir sumušimais. Tiesa, jo vairuotas ir su briedžiu kelyje susidūręs automobilis liko stipriai suknežintas.

Apie netikėtą nelaimę A. Frankonis savo artimiesiems, bičiuliams ir kitiems sekėjams prisipažino socialiniame tinkle, kur plačiau papasakojo apie įvykio detales.

„Paskutinė savaitė buvo pakankamai nurauta. Turiu tendenciją viduryje TV projektų kažkaip susivaryti, ką nors susilaužyti ar susigadinti. Ne išimtis ir šį kartą. Likus porai savaičių iki „Lietuvos talentų“ filmavimo, kurio ir taip velniškai bijau ir nespėju pasiruošti, pasisekė ant 140 km/h pasigauti briedį autostradoje. Kai jau atrodo, kad viską susidėlioji gyvenime ir valandomis susiplanuoji ateinančios savaitės darbus ar bent kažkiek nusiramini dėl sklandančios nežinios – BAM!

Visada galvojau, kad gyvūnai kelyje yra retas įvykis, jog visur gi jau yra atitvarai, kad tai nutinka kitiems, bet ne man. Bet likimas taip išrideno kauliukus, kad su prieš 5 dienas nusipirktu nauju automobiliu, naktį po Velykų, keliaudamas po renginio, partrenkiau antrą pagal svorį gyvūną Lietuvoje – briedį.

Buvo daug baimės, iš pradžių atsijungiau nuo smūgio ir atsibudau tik po to, kai automobilis šoko į griovį ir atsitrenkė į medį. Atsipeikėjęs išlipau iš mašinos, išsiropščiau iš griovio, buvau šoke, neatsiminiau nei kieno čia mašina, nei kur važiuoju, nei iš vis kodėl aš kelyje. Pamatęs kruvinas rankas, pagalvojau, kad čia tik košmaras ir tuoj prabusiu, kaip ir visus kartus anksčiau, kai kūną kaustydavo baimė. Tiesiog atsiguliau ant kelkraščio ir tikėjausi, kad viskas susitvarkys. Atsimenu viską tik nuo to, kai mane ėmė kalbinti ugniagesiai-gelbėtojai, kurie paaiškino situaciją, po to greitoji ir ilga naktis ligoninėje. Nepamenu, kada jaučiausi ant tiek bejėgis, kai pats savimi nebegali pasirūpinti ir viskas priklauso nuo kitų žmonių gerovės. Buvo išties baisu.

Algimantas Frankonis pakliuvo į avariją

Viskas gerai, kas gerai baigiasi, tad gyju sparčiai, turiu naujus akinius, susiūtą pakaušį ir nedidelę mėlynę po akimi. Po tokių patirčių supranti, kad niekas tau nepriklauso. Tu neturi teisės tikėtis, kad sulauksi pensijos, tau nepriklauso, kad būsi sveikas iki senatvės, nepriklauso pamatyti savo ateities vaikus, dar kartą pamatyti draugus, kurie gyvena Berlyne, apkeliauti pasaulį, turėti savo sodą ar pamatyti, kaip baigiasi „Game Of Thrones“ 8-asis sezonas, kad ir koks blogas jis bebūtų. Visas laikas, kurį galvojau, kad „dar turiu“, kol sėdi prie kompiuterio skrolindamas feisbuke, geimindamas betikslį žaidimą iš tikro tau nepriklauso. Jo nėra.

Yra tik vienintelis dalykas – čia ir dabar, tad žinau, kad reikia stengtis, jog tas čia ir dabar būtų bent kažkiek geresnis ir lengvesnis tiek man, tiek aplinkiniams. Net neabejoju, gyvenime bus dar didesnių negandų, kurios mane aplankys, tad labai džiaugiuosi, kad yra tokių žmonių, kurie dirba gelbėtojais ar gydytojais, kurie rūpinasi, kad pasaulis, nelaimės atveju, būtų geresnis kažkam. O dar fainiau yra turėti tokių draugų, kurie atveža torto, sugeba kartu su tavimi pasijuokti iš tų negandų ir taip jas padeda mintyse perdirbit į kažką gero“, - savo profilyje rašė iliuzionistas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)