M. Randers pastebėjo, jog dažnas ir nežino, kad ji yra D. Bosas dukra, nes jos ir žinomos mamos pavardės skiriasi.

„Mūsų pavardės skirtingos ir daug kas net nežino, kad ji yra mano mama (šypsosi). Mama mus saugojo nuo viešumos iki pat pilnametystės ir į renginius pradedu vaikščioti tik dabar. Vis tiek tas viešumas kenkia, todėl einu tik ten, kur man pačiai tikrai įdomu.

Ji (mama) žinojo, kad viešumas gali sugadinti jauną žmogų ir nenorėjo, kad taip nutiktų“, – sako ji.

Šiuo metu Marija gyvena Vilniuje ir mokosi Šiuolaikinės mokyklos centre. Mokyklą bebaigianti verslininkų dukra jau pateikė dokumentus studijoms Danijoje ir Londone. Tiesa, Daniją sako pasirinkusi, nes yra ir šios šalies pilietė. Būtent ten gyvena ir visa jos tėčio šeima.

„Dokumentus pateikiau, o kaip seksis vėliau, pamatysime. Mama mums visiems suteikia galimybę atsiskleisti ir nori, kad būtume laimingi, tačiau svarbu, kad siektume aukštumų moksle ir orientuotumėmės į darbą bei studijas, nes visada po tėvų sparneliu nebūsime. Tai yra mūsų prioritetas, o vėliau - ir visa kita.

Negaliu prognozuoti, kas bus ateityje ar kaip pasisuks mano kelias, bet gali būti ir taip, kad liksiu Danijoje, nes ten yra mano šeima ir aš iš ten kilusi. Aktyviai bendrauju su tėčio šeima ir šventes visada sutinkame Danijoje. Tačiau nors esu artima su tėvais, į jų verslus tikrai nesitaikau, o iš tėvų sparnelio norisi išlįsti ir padaryti kažką savo.

Tik studijuoti planuoju marketingą ir verslo vadybą. Kadangi visa šeima yra verslininkai, per daug neatitolsiu ir aš (šypsosi). Juolab ir pati esu tiksliukė. Manau, kad kažką gyvenime galiu sukurti ir savo, o ir tėvai manimi labai tiki. Tokiu tikėjimu ir palaikymu galiu tik džiaugtis“, – pasakojo Marija.

Mergina ne kartą girdėjo ir ją vadinant auksinio jaunimo atstove, bet iš tokių etikečių ji tik juokiasi bei sako, kad kaskart tai išgirdusi prunkšteli ir nueina toliau. Pasiteiravus, ar nėra lengva atsirinkti tikrus draugus, ji sakė, kad ir jos gyvenimo kelyje pasitaiko įvairių žmonių, bet laikas padeda patikrinti, kurie iš jų tampa tikrais draugais. Marija gali džiaugtis, kad jos gyvenime yra ne vienas nuoširdus žmogus.

Gyvenimo vertybių ją išmokiusią mamą Marija vadina tikru savo autoritetu. „Ji yra nuostabi ir žinau, kad visada padės ir pastatys ant kojų, kad ir kas benutiktų. Tačiau, manau, kad ji žino, jog ir be jos galime padaryti viską.

Iš savo tėvų išmokau svarbiausios taisyklės, jog visada reikia eiti į priekį iškėlus galvą ir nesvarbu, kas benutiktų. Net jei suklupsi, bet stipriai sieksi tikslo ir atiduosi visas jėgas – viskas pasiseks.

Ir mano mama jaunystėje daug dirbo tam, kad pasiektų tai, ką turi šiandien. Labai mažai žmonių žino visą priešistorę. Anksčiau buvo skaudu, kad žmonės nesupranta, bet turbūt dėl to mama mus ir laikė atokiau nuo viešumo ir šiandien aš manau, kad tai buvo teisingas jos sprendimas. Esu jai už viską labai dėkinga ir ji tikrai pavydėtina mama“.

Prakalbus apie Vilniuje esančias pagundas ir čia verdantį naktinį gyvenimą, M. Randers nusijuokė. Gyvendama su tėčiu mergina jaučia jo priežiūrą ir kontrolę, o ir su mama nuolat palaiko ryšį. Į sostinę iš pajūrio, kur gyvena jos mamos šeima, Marija atvyko dėl geresnių mokslo galimybių, todėl savo tikslų ir pradėjo siekti sostinėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (506)