Socialiniame tinkle „Facebook“ žinoma moteris pasidalino įrašu, kuriame ji piktinosi necenzūrinius ir įžeidžiančius komentarus apie ją rašančiais asmenimis. Pasirodo, kad šiuos piktavalius užsipulti modelį paskatino spaudos pranešimas, kuriame Simona prisipažino, kad mėgsta „Mercedes-Benz“ automobilius. Pasirodžius šiai informacijai žiniasklaidoje, komentatoriai ėmė daryti išvadas, kad puikiai žinomas modelis prabangiems automobiliams neva užsidirbo turtingų vyrų dėka.

„Žinote, niekada nebuvau iš tų, kurios skaito apie save komentarus po straipsniais, bet nori, nenori feisbukas išmeta tau juos po nosimi ir vis tiek užmeti akį – kaip ir šeštadienio straipsnį apie „Moterų ralį“ ir man patinkančias mašinas.

Galvojau, kad jau esu pripratusi girdėti apie save įvairias pasakas ir legendas, bet ateina toks laikas, kai tiesiog pavargsti nuo to amžino purvo pylimo. Ir suprantu, kad didžioji dalis žmonių yra labai pavydūs, pikti, nelabai ką išmanantys ir tai neturėtų man kelti kažkokios emocijos... Bet...

Tas visuomenės bukas mąstymas, jog moteris negali užsidirbti dirbdama normalų darbą ir gerai iš to gyventi jau tiesiog vemti verčia. Kodėl kažkam atrodo, kad turi su kažkuo miegoti, norėdama kažką gyvenime pasiekti? Nejaugi mes, moterys, tokios „neįgalios“? Laba diena, „neįgalūs“ yra tie, kurie taip mąsto!

Niekada joks vyras manęs neišlaikė, niekada butų ar mašinų nedovanojo ir niekada kažkokių purvinų darbų nedariau. Jeigu tokie drąsūs taip garsiai deklaruoti, jog aš esu prostitutė, atveskite man, prašau, bent vieną, kuris su manimi miegojo už pinigus! Tik nepavarkite beieškodami. O didžiausias paradoksas yra tas, jog yra labai daug Lietuvai puikiai žinomų „damų“, kurios ir prostitutėmis, ir eskortu dirba, nežinau, ar yra kažkoks skirtumas tarp jų, bet kažkodėl niekam jos neužkliūva. Pavydas jus visus suės“, – rėžė S. Starkutė.

Minėtame spaudos pranešime apie „Moterų ralį“ Simona atviravo, kad prabangius automobilius ji dažniausiai perka po sunkių išgyvenimų – skyrybų su mylimais vyrais.

„Taip jau yra, kad vienos moterys širdies skausmą malšina naujomis rankinėmis, o aš perku prabangius automobilius“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (144)