Ilgą laiką mėlynų plaukų peruku besipuikavusi Monika ėmė ir išsižadėjo šio įvaizdžio. Pirmadienį šokėja savo socialiniuose tinkluose pasidalino nuotraukomis, kuriose gerbėjai išvydo gerokai natūralesnį vaizdą – preciziškai tiesiai nukirptus šviesius plaukus.

„Naujoji aš“, – pokyčių nuotrauką trumpai komentavo ji.

Tiesa, nėra aišku, ar naujoji Monikos šukuosena yra jos natūralūs plaukai, ar visgi taip pat perukas.

Nepaisant to, M. Šalčiūtė socialiniuose tinkluose sulaukė begalės komplimentų. Kiek mažiau nei per dieną jos nuotrauka surinko 14,5 tūkst. „patinka“ paspaudimų.

Nai, nai, nai, kiek komplimentų gavau. Ačiū labai“, – džiaugėsi Monika.

„Ačiū labai už komplimentus ir palaikymą. Labai malonu. Paskutiniu metu retai keliu įrašus, tai jei ir toliau bus toks fainas jūsų palaikymas, reiks dažniau kelti nuotraukas“, – su gerbėjais „Instagram“ tinkle bendravo M. Šalčiūtė.

Pastaruosius metus Monika buvo dingusi iš viešo gyvenimo. Daugelis spėliojo, gal gi jaunos ekscentriškos merginos žvaigždė jau užgeso ir ji tapo nebeįdomi, tačiau Monika prisipažįsta, kad visus šiuos metus ji sunkiai sirgo depresija. Monikos savijauta buvo tokia, kad ji negalėdavo net pakilti iš lovos.

Internetinėje erdvėje Monika atrodo atsipalaidavusi ir atvira mergina, tačiau iš tiesų prieš publikuodama savo gyvenimą viską apgalvoja iki smulkmenų. Sirgdama Monika buvo priaugusi dešimt kilogramų, todėl kurį laiką vengė televizijos ar viešumo.

„Viešumoje pasirodyti galiu tik būdama puikios formos. Negražios, sergančios ir liūdnos manęs niekam nereikia“, – LNK laidoje „Nuo... Iki...“ yra sakiusi Monika.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)