26-erių Edita S. Martinavičiui skyrybų metu tapo tikra atrama, todėl verslininkas nusprendė jai atsidėkoti ir padovanojo prabangų Lexus NX 300h F Sport automobilį. Džiugi staigmena jo mylimąją labai pradžiugino, nes dėl įtempto darbo grafiko Editai tenka daug važinėti.

„Taip, tai Sigito dovana. Gal jis kasdien nedovanoja man dovanų ir neneša gėlių, bet kai jau nori nustebinti, tai nustebina taip, kad maža nepasirodo“, – DELFI pasakoja verslininko mylimoji.

Nors pora susituokė Balio saloje dar lapkritį, o vėliau savo santuoką įteisino ir Lietuvoje, gali susidaryti įspūdis, kad jie vis dar išgyvena medaus mėnesį. Pati Edita sako, kad jų jausmai yra tokie pat stiprūs, kaip ir vestuvių dieną.

„Mes išgyvename ne medaus mėnesį – jau balandžio 28 dieną bus medaus metai. Per šiuos metus buvo daug sunkių periodų Sigitui, taip pat ir man viską teko išgyventi kartu, bet mes esame pozityvūs žmonės ir visur stengiamės rasti gėrio. O kai ieškai ir randi. Visada yra pasirinkimas gulėti ir skųstis kaip sunku arba romantiškai praleisti laiką, parodyti palaikymą ir meilę vienas kitam. Mes renkamės mylėti, todėl romantikos pas mus daug. Jaučiuosi pakylėta ir laiminga. Sigitas puikus žmogus, švelnus ir mylintis man ir vaikams, kiekviena diena su juo pilna ramybės ir šypsenų. Žinoma, pasipykstame kartais, bet tai ilgai netrunka, nes daug kalbamės ir visada randame kompromisą“, – džiaugiasi jauna moteris.

Penkerius metus vairuotojo pažymėjimą turinti Edita sako, kad jai automobilyje svarbu ne tik grožis, bet ir funkcionalumas.

„Automobilis yra puikus ne tik išvaizda, bet ir savo ekonomiškumu. Esu žmogus, kuriam svarbi ekologija, todėl hibridinis automobilis ir buvo mano pasirinkimas“, – DELFI teigia ji.

Tiesa, ši Sigito dovana gerokai nublanksta prieš kitą poros pirkinį – sutuoktiniai įsigijo nuosavą būstą.

Sigitas Martinavičius ir Edita Rupeikaitė-Martinavičienė

„Dovanų gavau ir aš nuo jo, ir jis nuo manęs. Vakar pasidovanojome, nusipirkome sau namą“, – džiaugsmo neslėpė verslininko žmona.

Apie malonius gyvenimo pokyčius Sigitas taip pat nebuvo linkęs tylėti. Savo socialiniame tinkle jis pasidalino nuotraukų koliažu su mylimąja ir jųdviejų namu.

„Ačiū, Edita, už tai, kad grąžinai mano gyvenimui meilę, tikėjimą ir prasmę. Ačiū, kad išgyvenai kartu mums labai sunkų laikotarpį ir palaikei mane, kai klupau, padėjai man pakilti...

Nusipelnai didžiulės pagarbos, geriausių dovanų ir pagaliau – tikrų mūsų abiejų namų. Kai esi su tinkamu žmogumi, visi norai ir svajonės išsipildo žaibišku greičiu. Meilė nesibaigia, ji tampa tik brandesnė ir tyresnė“, – skelbė S. Martinavičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (467)