Kai S. Jasaičio laukė Europos čempionatas Lenkijoje, paaiškėjo, kad jo taip pat laukė ir pažintis su būsima žmona.

„Tai įvyko netikėtai. Jeigu neklystu, mes susipažinome Gedimino Žilinsko fotoparodos metu. Vėliau mūsų keliai vis susikirsdavo viename ar kitame renginyje ir taip po truputį užsimezgė draugystė. Ta draugystė buvo tikrai labai graži ir tvarkinga. Mes labai ilgai ėjome į pasimatymus, gėrėme arbatą, pietavome, vakarieniavome, todėl tai tikrai nebuvo joks beprotiškas vakarėlis per kurį tapome pora. Ne, jokiu būdu. Viskas įvyko labai gražiai, tvarkingai, palaipsniui ir tebevyksta dabar jau 10 metų“, – LKL TV reportaže kalbėjo Oksana.

Moteris prisipažino, kad niekada nejuto didžiulio potraukio krepšininkams, todėl ji specialiai nesiekė S. Jasaičio dėmesio.

„Žinote, kai kurioms moterims tokie vyrai atrodo wow. Jos juos stebi, stojasi, jiems ploja, vėliau laukia jų autografo. Pažintis su krepšininku daliai moterų yra wow, tačiau man taip nebuvo. Tai tikrai nebuvo mano siekiamybė, tikslas. Į viską žiūrėjau labai paprastai. Taip, aš jį žinojau, mačiau, kad jis simpatiškas vyras su garbanotais plaukais, bet tik tiek“, – vaizdo įraše „Krepšininkų žmonos“ nusijuokė dainininkė.

Netrukus žinomas krepšininkas tapo Oksanos meile, o ji pati – jo palydove kasdienybėje ir džiugiausiomis bei sunkiausiomis karjeros akimirkomis. Pasirodo, Simo piršlybos dainininkei nebuvo staigmena.

„Pajūrys. Mūsų mėgstamas žuvies restoranas. Meluočiau, jeigu sakyčiau, kad tai buvo netikėta. Moterys turi devynis jausmus, mes viską žinome. Be to, man nežinoti tokių dalykų būtų kiek sunkoka, nes mane supa labai daug žmonių, kurie papasakoja, išduoda paslaptis. Ko gero, dėl to mane pasiekė greitesnė informacija. Pavyzdžiui, dėl to paties žiedo kūrimo ar kitų planų. Man tai buvo tikėta ir žinota. Piršlybos, santuoka, vaikelio gimimas, jo krikštynos – tai yra patys gražiausi momentai, kuriuos mes perėjome ir savęs klausiame: o kas toliau?“ – šyptelėjo ji.

„Kiekvienais metais palaikydavau ir kiekvienais metais vykdavau kartu su juo į stovyklas, kur būdavome kartu. Pačioje pradžioje, žinoma, slaptai. Vėliau – ne. Nepamenu, kuris čia čempionatas buvo, nes tikrai buvo daug istorijų per tą laiką. Bet, taip, pačioje pradžioje tie santykiai būdavo tokie gana užslaptinti dėl elementariai suprantamų dalykų – tas žmogus dar nebuvo oficialiai nutraukęs santuokos. Vėliau sau visgi atsakiau į klausimą ir tariau: ai, tiek to, yra, kaip yra“, – LKL TV teigė dainininkė.

„Lietuvos rinktinės nepamiršiu niekada. Tai buvo patys šauniausi metai, nors, aišku, vyrai paaukodavo savo vasarą, atostogas ir dirbdavo juodai. Tikrai juodai. Bet mums, žmonoms, tas metas buvo tikrai nuostabus ir geras. Tai suteikdavo mums labai smagias, šiltas ir net galingas emocijas. Mes juos lydėdavome į stovyklas, prie jūros, į Druskininkus ir visur kitur. Vykdavome ir į varžybas juos palaikyti, net ir į užsienį.

Mes, žmonos, stengdavomės apsigyventi tame pačiame viešbutyje, kur ir vyrai, kad būtume kartu. Žinoma, buvo tos klastos. Stengdavomės nesirodyti treneriams, kad nematytų mūsų ir nepyktų, nes tai būdavo draudžiama. Vyrai jokiu būdu negalėdavo būti pas mus kambariuose ar ten nakvoti, nes tai nebuvo normalu – jie į rinktinę atvažiuodavo dirbti, o ne leisti gerai laiką. Tokie dalykai man visada būdavo žvėriškai juokingi, bet juk kuo labiau neleidžia – tuo smagiau“, – reportaže nusijuokė ji.

Anot Oksanos, net ir baigęs krepšininko karjerą Simas norėtų tęsti darbus, susijusius su krepšiniu. Šiuo metu sportininkas dėvi „Lietkabelio“ komandos marškinėlius.

Visą interviu galite žiūrėti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (204)