Monika sakė, kad neseniai meilėje vis dar jos vyru laikomam A. Šedžiui prisipažinusią 21-erių merginą ji matė ne kartą, o atsiimdama savo sūnų iš tėvo ji visuomet sutinka juos visus tris.

„Jie visada trise būna. Nuo manęs (Erdvilės) neslepia. Man įdomu, ką daro su kitais žmonėmis, ar slepia nuo kitų, nes aš tai matau.

Jo turbūt reikėtų klausti (kodėl slepia menamą širdies draugę). Gal yra kažkokių niuansų, dėl ko jis nenori (jos pristatyti viešai). Nemanau, kad dėl teismo. Mes bendros buities nebevedame jau beveik dvejus metus. Priežastis turbūt ne ta ir greičiausiai jis nėra apsisprendęs ir nelaiko jos savo drauge.

Jei apie mane tokia legenda sklandytų ir neigtų santykius, man būtų mažų mažiausiai nemalonu kaip moteriai ir su tokiu vyru savo gyvenimo tikrai nesiečiau.
Monika Šedžiuvienė

Jei apie mane tokia legenda sklandytų ir neigtų santykius, man būtų mažų mažiausiai nemalonu kaip moteriai ir su tokiu vyru savo gyvenimo tikrai nesiečiau. Tačiau kiekvienas turbūt turi savų pliusų ir niuansų, kodėl jie yra kartu. Jei ji sutinka būti tokioje vietoje ar pozicijoje, kokioje jis ją pristato, tuomet sėkmės jiems ir manęs tai nejaudina“, – samprotavo atlikėja.

M. Šedžiuvienė pasidžiaugė, jog dabar gali gyventi ramų ir harmoningą gyvenimą, kur neliko vietos dramoms. Bėgant laikui jai pavyko atsiriboti ir nuo negatyvių straipsnių bei komentarų. „Net nežinau, kada tie straipsniai atsiranda. Nebent paskambina, paklausia... Tada žinau, kad bus kažkoks straipsnis, bet dažniausiai neturi nei laiko, nei noro kalbėti telefonu, tad jei neatsiliepiu telefonu ir pamatau praleistų skambučių, suprantu, kad kažkas vyksta, bet dažniausiai viską sužinau iš aplinkinių, kai visi pradeda klausinėti, ką aš manau.

Monika Šedžiuvienė su drauge Karolina

Būna, kad ir draugės atsiunčia nuorodas ir klausia, ar mačiau. Tačiau tikrai nesigilinu. Dažniausiai tuose straipsniuose ir būna viena pusė, todėl čia kaip pasaka be galo. Vėliau dar kas nors pasisako ir istorija nesibaigia.

Jei esu laiminga tą dieną, neapsikrausiu ir nežiūrėsiu, kas ką pasakė ar papasakojo. Dabar kažkokia „Santa Barbara“ vyksta, o šia tema aš jau išsisakiau ir pavargau. Kažkuriam iš mūsų reikia būti suaugusiu ir tą rolę užimti. Čia aš esu tas suaugęs žmogus ir vis dėlto esu linkusi viską spręsti taikiai“, – sakė DELFI pašnekovė.

Pasiteiravus, kodėl jai vis dar nepavyksta išsiskirti su A. Šedžiumi, o skandalingos judviejų skyrybos trunka jau ne vienerius metus, Monika išliko atvira. Ir nors verslininkas ne kartą interviu metu sakė, kad skyrybas vilkina jo buvusi mylimoji, M. Šedžiuvienė laikosi kitos versijos. „Andrius sako, kad ir draugės neturi, bet realybė kitokia. Čia sunku kažką ir komentuoti. Vienintelis mano reikalavimas yra vaiko globa, bet tai jokiu būdu nereiškia, kad aš nenoriu, jog jis matytųsi su vaiku.

Tik nenoriu rėmų, kad būtų tik kas antrą savaitgalį ar tik dvi kažkokios dienos. Noriu, kad jis bendrautų su vaiku tada, kai gali ir kai turi tam noro. Tiesiog noriu, kad kalbėtumėmės kaip du suaugę žmonės ir spręstume vaiko problemas kartu.

Gal jis nenori mokėti alimentų, bet jie lygiai taip pat nėra kažkokia kosminė suma ir jam leidžiama spręsti šios sumos dydį ir jis pats turėtų būti tas iniciatorius, kuris norėtų kaip tėvas suprasti, kokios yra vaiko išlaidos.

Žinoma, aš turėčiau prisidėti prie vaiko tiek pat, kiek ir jis, bet šiuo metu yra taip, kad jis moka tai, kas jam yra būtina mokėti, bet savo noru visų vaiko lūkesčių tikrai neišpildo ir tą darau aš ir mano draugas“, – pasakojo žinoma atlikėja.

Atlikėja stebėjosi ir prielaidomis, jog sūnaus tėčio pinigai galėtų būti reikalingi jai pačiai. Teisme sau ji nereikalauja nieko, o kovoti iki galo yra pasiryžusi tik dėl sūnaus. „Mes labai gerai gyvename be tų alimentų ir tiek aš, tiek mano draugas dirbame. Mano draugas rūpinasi mano vaiku kaip savo sūnumi ir čia nėra, kad jis skirstytų, kieno čia vaikas. Ne. Tai yra žmogus, kuris absoliučiai rūpinasi.

Retai kada gali sutikti tokių žmonių, kurie taip mylėtų ne savo vaiką. Kraujo ryšio nėra, bet vaikas nėra svetimas. Jis mylimas kaip savas sūnus ir užsiimama su juo kaip su savo sūnumi. Yra ir auklėjimas, ir tėviškas rūpestis.

Kaip sakoma, mamos yra griežtesnės, o vyrai atlaidesni. Tačiau manau, kad vaikui tai yra autoritetas, nes kaip bebūtų, su vaiku labai užsiimama, klausoma jo žodžio. Nežinau, kaip jam (naujam M. Šedžiuvienės širdies draugui) pavyksta, bet vaikas pasakiškai jo klauso. Aš galiu sakyti dešimt kartų, kad, pavyzdžiui, reikia plauti rankas ar dar kažką daryti, o su mano draugu jie tiesiog su šypsena nueina ir viską padaro, žaidžia, pramogauja“.

Monika Šedžiuvienė

Nors skyrybų procesas dar nesibaigė, Monika jau gali džiaugtis nauja ir, kaip sako ji pati, tikra meile. Moteris džiaugiasi, jog visos jos ašaros ir neviltis pagaliau buvo įvertinta, o po sudėtingų santykių audrų atėjo šviesus gyvenimo laikotarpis. „Laikau tai mūsų šeima, nors kitiems gal ir kitaip atrodo, bet tai yra mūsų šeima, o vaiku rūpinamės abu. Tai yra mūsų vaikas ir tokia šeima. Esu natūraliai laiminga ir tikrai nieko nevaidinu.

Man viskas yra gerai, nes mano vaikas sveikas, visa mano šeima sveika ir tiesiog gerai gyvenu. Kartais gal ir nenoriu to pripažinti, bet manau, kad mano draugas padarė didžiulę įtaką.

Jis vertina mane kaip moterį ir visada paiso mano nuomonės. Tai nereiškia, kad aš galiu užlipti ant galvos ar ką nors daryti. Ne. Tai yra visiškai normalūs santykiai. Dabar matau, ką reiškia tikra vyro meilė moteriai. Jis tikrai atsižvelgia į moters nuomonę ir paiso to. Moters ašaros pagaliau yra įvertintos, o ne priimamos kaip aktorystė ar kažkas tokio.

Dabar matau, ką reiškia tikra vyro meilė moteriai.
Monika Šedžiuvienė

Tiesiog visi nuopelnai mylimajam (šypsosi). Neapsikraunu galvodama, kas ką su kuo veikia ir visiškai nepykstu matydama, kad mano sūnus leidžia laiką su tėvu ir jo drauge. Juokinga ši situacija, nors manęs niekas nebestebina. Šį žmogų pažįstu ne vienerius metus ir ne vieną dieną. Manęs visiškai nestebina kažkokie jo (A. Šedžiaus) poelgiai. Galbūt tik kažkiek šokiruoja“, – kalbėjo M. Šedžiuvienė.

Atlikėja taip pat užsiminė, jog A. Šedžiui yra davusi ir patarimų dėl elgesio su merginomis. „Sakiau, kad galvotų apie šią mergaitę ir kaip bebūtų, bet ji yra jauna. Jis gali kaip moterį ją sužlugdyti emociškai ir pažeisti“, – nuogastavo Monika.

Tiesa, savo didžiausia stiprybe ji vis dėlto laiko mažametį sūnų Gabrielių. Prie sūnaus moteris stengiasi nepratrūkti ir niekada neverkti. „Negaliu pasiduoti. Privalau keltis ir rūpintis juo. Nesvarbu, ar užmigčiau anksti vakare, ar nueičiau miegoti paryčiais. Turiu būti produktyvi tiesiog tam, kad suteikčiau pačią geriausią mamos versiją savo vaikui“.

Manęs visiškai nestebina kažkokie A. Šedžiaus poelgiai. Galbūt tik kažkiek šokiruoja.
Monika Šedžiuvienė

Jei ne į viešumą laikas nuo laiko iškylančios jos buvusių santykių detalės, vargu ar M. Šedžiuvienė mintimis dar sugrįžtų į praeitį. Anot jos, iki visiškos laimės netrūksta nieko, o kitiems ji tegali palinkėti jausti tokią laimę, kokia aplankė ją sutikus savo gyvenimo meilę.

DELFI primena, kad 16-ika metų jaunesnė M. Šedžiuvienė ir A. Šedžius susituokė 2013-ųjų metų vasario 23-iąją. Po kurio laiko porai gimė sūnus, tačiau išsaugoti santuokos jiems vis dėlto nepavyko.

Prasidėjus skandalingoms skyryboms į viešumą pradėjo kilti vis daugiau jų santykių detalių, tačiau pastaruoju metu labiausiai aptarinėjama buvo menama A. Šedžiaus gyvenimo draugė Erdvilė Pilvinytė. Mergina pati atvyko į DELFI redakciją ir panoro papasakoti, kaip pasikeitė jos gyvenimas pradėjus gyventi su žinomu Šiaulių verslininku.

Iš Telšių rajono kilusi mergina tuomet dėkojo M. Šedžiuvienei ir už tai, kad, anot jos, toks nuostabus vyras teko jai. Nepaisant to, kad pats politikas ir verslininkas šiuos santykius neigia, Erdvilė drąsiai pasakojo apie judviejų meilę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (243)