Tiesa, klausiamas apie tai, ar ketina su žmona sukti skirtingais keliais, žinomas vyras išliko lakoniškas.

„Nemanau, kad kas nors mūsų santykiuose pasikeis, kai ir oficialiai nuspręsime atversti naują gyvenimo puslapį. Abu toliau būsime pasinėrę į savo mėgstamas veiklas, abu toliau rūpinsimės sūnumi Majumi.

<...> Kai gražiai sutari, nesinori skubėti drastiškai elgtis. Be to, abu esame suaugę žmonės, turime įsipareigojimų, kuriuos reikia vykdyti“, – sakė jis.

Saulius Skambinas

Žurnalui S. Skambinas sakė, kad jam itin skaudu ir dėl to, jog tenka apie asmeninius dalykus kalbėti taip atvirai. Tačiau kartu jis patikino, jog skandalingo ar itin viešo santykių aiškinimosi laukti nereikėtų.

„Mes priimsime tokius sprendimus, kurie šiuo metu bus geriausi. Ir jų paisysime. Tik kol kas mums reikia laiko sudėlioti visus taškus ant „i“. Kiekviena istorija turi savo niuansų, paslapčių, įvairių detalių. <...> Duokite mums laiko ir mes susitvarkysime su tuo, kas vyksta“, – kalbėjo žinomas šokėjas.

DELFI jau kuris laikas bandė susisiekti ne tik su S. Skambinu, bet ir su K. Krysko, tačiau nesėkmingai. Abu jie skambučius ignoruoja.

Garsus šokėjas neseniai kalbėdamas su portalu Kaunodiena.lt neslėpė taip pat girdėjęs, jog sklinda kalbos apie jų su Karina galimas skyrybas, tačiau didelio dėmesio į tai nekreipia.

„Tai nėra tiesa. Dabar gyventi atskirai neplanuojame. Nežinau, kaip bus ateityje“, – portalui Kaunodiena.lt sakė S. Skambinas.

Paklaustas, ar pora neišgyvena santykių krizės, vyras tikino: „Dabar mes labai susikoncentravę į darbus. Šiaip viskas kaip ir gerai – šeima nebraška. Labai tolerantiškai žiūriu į žmones, nes žinau, kad kalba visi, ir kalba kas yra ant seilės. Tai yra mano gyvenimas, kaip aš jį noriu, taip ir gyvenu. Tad kiti tikrai neturėtų patarinėti, teisti ar džiaugtis. Visi mes privalome savaip savo kelią nueiti. Reikės – ir skirsiuos. Gal po kažkiek laiko sakysim: pabuvom savo dozę kartu ir galim varyt toliau kur nors“, – reziumavo žinomas šokėjas.

Po pasirodžiusio straipsnio DELFI pasiekė ne viena žinutė apie tai, jog neva niekam ne paslaptis, jog vienas iš sutuoktinių galimai jau turi ir kitą antrąją pusę, o tai puikiai iliustruoja socialiniuose tinkluose publikuojamos bendros jųdviejų nuotraukos.

S. Skambinas ir K. Krysko susituokė 2011 metais, netrukus po to jiems gimė sūnus Majus.

„Šokiai mus su Karina sujungė į šeimą. Turim mažių, gyvenimas įsibėgėjo ir viskas vyko natūraliai. Tačiau šokiai buvo tas atskaitos taškas, kuris padėjo susilipdyti ir judėti į priekį“, – gražių žodžių apie pažinties su žmona pradžią neseniai vienoje TV3 laidų negailėjo Saulius. Ar kalbose apie poros skyrybas yra tiesos, matyt, parodys laikas.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (203)