Visus sunkumus įveikę Raimonda ir Vimalis neseniai atšventė penktąsias vestuvių metines. Dainininkė DELFI pasakoja, kad dabar jos gyvenime įsivyravo ramybė ir užtikrintumas. Galbūt todėl žinoma lietuvė pasvarsto ir apie šeimos pagausėjimą. Tiesa, kol kas vaikų temos Raimonda neskubina ir save realizuoja muzikoje.

„Labai lengvai save įsivaizduoju mama, manau, kad laukimas mane įkvėptų ir būtų jauku leisti vakarus po koncertų bei darbų namie su šeima. Kol kas jaučiuosi išsipildžiusi, žydinti ir neturėdama savo vaikučių, puikiai suprantu, kad tai nėra labai lengvas darbas, bet natūrali seka, turbūt, veda link to vis tiek. Neskubu, bet ir neatmetu galimybės“, – pasakoja ji.

Pasiteiravus, kaip dabar sekasi jos asmeninis gyvenimas, Raimonda sako labai vertinanti tai, kad Vimalis sugeba priimti „netradicinį“ jos gyvenimą.

„Prieš pradėdama rimtus santykius, aš visada maniau, kad labai svarbu turėti atvirą pokalbį su antrąja puse apie tai, kokie tavo ateities planai. Mano gyvenimas nėra labai tradicinis ir todėl mano partneris turi būti netradicinis“, – šypteli pašnekovė.

„Vimalis mėgsta keliauti, jis – kulinaras, kol aš repetuoju, jis išnaršo įdomias vietas pavalgyti arba padeda man išsirinkti sceninę suknelę, pasirūpina, kad būtų vandens ir šiltai apkloja, kad neperšalčiau balso stygų, todėl kai baigiasi koncertai, nesvarbu, kaip būčiau pavargusi, visada stengiuosi kažką smagaus nuveikti kartu. Pavyzdžiui, nueiti į kokį keistą muziejų ar tiesiog praleisti dieną lovoje su filmais ir geru maistu bei kakava.

Raimonda Masiulytė

Aš visada buvau labai atvira visiems žmonėms, kuriuos esu sutikusi – taip atkrito tie, kurie nesupranta manęs ir pasiliko tie, kurie suvokia mano gyvenimo būdą, aistrą ir randa bendrą kalbą. Vimalis mane labai gerai pažįsta ir man tai yra labai svarbu“, – pasakoja R. Masiulytė.

Neretai galima pagalvoti, kad po skirtingas šalis koncertuoti keliaujančios dainininkės gyvenamoji vieta – visas pasaulis, tačiau pati Raimonda sako, kad jos širdyje vietos užtenka daugiau nei vienai valstybei.

„Dabar daugiausiai laiko praleidžiu Airijos sostinėje, kur dirbu, kuriu ir iš kur visur skraidau. Nepaisant apniukusio oro, Dublinas man labai patinka. Jis yra chaotiškas, bet kartu ir ramus miestas, draugiški vietiniai ir patogus susisiekimas. Kiekviena šalis ar miestas turi savų privalumų ir trūkumų. Gyventi sostinėje gali būti brangoka, ypač arčiau centro, bet vėlgi, tai vienas populiariausių pasaulio miestų. Tikrai tikiuosi greitu metu atvykti į Lietuvą ilgesniam laikui, turiu šiokių tokių idėjų, o ir pavasario žmoniško pasiilgau“, – juokiasi pašnekovė.

„Manau, kad Dublinas taps mano namais, nors niekada negali žinoti, nes pasaulis yra labai didelis ir esu labai laiminga turėdama galimybę nemažai keliauti dėl to, kad darau tai, ką mėgstu labiausiai – muzikuodama. Taip pat ateityje norėčiau praleisti šiek tiek laiko ir Mauricijuje, nes ten yra visiškai kitoks pasaulis ir man labai patinka jo klimatas, galimybė kasdien lakstyti basomis ir valgyti prinokusius vaisius tiesiog nuo medžių. Galų gale, ko daugiau žmogui reikia – trupučio saulės, šiltų apkabinimų, patogaus miego ir saldžių prinokusių vaisių“, – šypteli ji.

Raimonda Masiulytė

Neseniai koncertus Lietuvoje ir Mauricijuje surengusi Raimonda turėjo progą įvertinti, kaip jos muziką priima skirtinguose pasaulio kampeliuose gyvenantys žmonės.

„Mauricijaus publika yra ištroškusi naujovių ir tai labai jaučiasi. Mes, lietuviai, esame jau labiau išlepinti geros muzikos ir meno. Galbūt, kaip šiauriečiai, lėčiau atsipalaiduojame, bet vėlgi, priklauso ir nuo muzikos, kurią atlieku tą vakarą. Mauricijuje publika nori šokti – tą iškart supranta kiekvienas ten apsilankęs keliautojas, o Lietuvoje žmonės ieško prasmės, tai tiesa ir gražu“, – pastebi R. Masiulytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)