Jaukus ir šiltas kadras, kuriame pozuoja Ugnė, jos mama ir sesuo akimirksniu sulaukė internautų komplimentų. Komentatoriai ne tik gyrė tarsi Holivudo aktores atrodančias giminaites, bet ir pastebėjo, kad jos atrodo labai panašios.

Minima fotografija įamžinta per žurnalistės sesers vestuves, todėl Ugnė savo sekėjams užsiminė, kad jau visai netrukus tuoktuves su mylimuoju, televizijos prodiuseriu Mariumi Sipariu iškels ir ji.

„Mano mylimiausia visų laikų nuotrauka! Nujaučiu, kad šią vasarą mes pasidarysime panašią“, – šalia nuotraukos angliškai brūkštelėjo U. Galadauskaitė.

Ugnė Galadauskaitė

Pasiteiravus, kodėl ši fotografija jai yra viena mylimiausių, Ugnė pateikė bent pora priežasčių.

„Ši nuotrauka man ypatinga dėl kelių dalykų. Pirmiausia todėl, kad ji yra padaryta mano sesers vestuvių proga. Ji man primena, kad artėja ir mano vestuvės. O kita dalis maloni todėl, kad čia mes pozuojame visos kartu, esame pasipuošusios ir šventiškai nusiteikusios“, – DELFI pasakojo televizijos laidų vedėja.

Ugnė taip pat pastebėjo, kad jos nuotrauką įvertinę komentatoriai tikino, kad ji ir jos giminaitės – panašios tarsi du vandens lašai.

„Man net stilistas sakė, kad jei manęs nepažinotų, vargu, ar galėtų atskirti kuri yra kuri“, – nusijuokė ji.

„Turime nemažai bendrų bruožų, todėl jei einu kartu su mama, niekam nekyla klausimų, kad esame giminės, nes iškart viskas matosi“, – šyptelėjo pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (228)