„Filmavome mano vaizdo klipą Lorenzo De Quinn dirbtuvėse Barselonoje. Mano nuomone, jis yra pasaulinio lygio skulptorius ir vargu, ar pavyktų rasti talentingesnių už jį. Darbai mums sekėsi puikiai, tačiau vienoje klipo filmavimo lokacijoje trumpam, vos pusvalandžiui, be priežiūros palikome automobilį, kuriame buvo palikta visa videotechnika. Operatoriaus mašina buvo apvogta 14 val. dienos, atviroje aikštelėje, kur vaikšto gana didelis kiekis žmonių. Vagys išdaužė langą ir pavogė ne tik aparatūrą, kurios kaina siekia 15 000 eurų, bet ir visą nufilmuoto klipo medžiagą“, – DELFI pasakojo dainininkė.

„Barselonoje iškviesti policiją yra beveik neįmanoma ir nesvarbu, kokio dydžio vagystė bebūtų. Tai tikras vagių miestas. Esu girdėjusi ne vieną kartą, kuomet žmonės yra perspėjami saugotis ilgapirščių, sakoma, kad jie lengvai gali pavogti net laikrodį nuo rankos ar jus apšvarinti iš važiuojančios mašinos. Vagystės ten tokios dažnos, kad policija jau į tai nebereaguoja, todėl dėl šio įvykio į nuovadą mes nuvažiavome patys. Tiesa, net ir ten nuvažiavus neatrodė, kad policija būtų nustebinta – vagystės ten visiškai natūralus dalykas, todėl nepuoselėju vilties, kad tai bus ištirta“, – apmaudo neslepia ji.

Tačiau nuleisti rankų Eleonora nežada. Dainininkė kartu su bičiuliais ėmėsi organizuoti paramą nuo vagių nukentėjusiam kolegai Mindaugui Urbikui ir įkūrė aukų rinkimo fondą. „5-erių metų darbo įranga buvo pavogta per kelias minutes. Be kameros – kaip be rankų“, – prisipažįsta operatorius. Vestuvių, krikštynų ir kitų švenčių sezonui artėjant videokūrėjui geri žmonės suaukojo daugiau nei 4 500 eurų, tačiau parama yra vis dar aktyviai renkama.

Eleonora Sebrova / Foto: Eduardo Forte

„Be proto gaila Mindaugo ir tai, kad nebėra nufilmuoto klipo medžiagos, tačiau reikia žiūrėti į priekį. Norisi susiimti ir ateityje būti atsargesnei – visada iškart pasidaryti failo kopiją, gal net kelias. Žinoma, labai gaila, kas nutiko, bet aš žvelgiu viltingai ir kitą vaizdo klipą padarysime dar geresnį. Reikia iš šios situacijos kapstytis. Labai džiugu, kad pavyko surinkti bent šiokią tokią dalį pinigų. Mano draugai taip pat neliko abejingi ir jau prisidėjo prie paramos. Žmonės iš tiesų labai mus palaiko“, – džiaugiasi pašnekovė.

Naujausias Eleonoros vaizdo klipas buvo kuriamas su socialine žinute, kad meilė yra skirta kiekvienam. Vienoje naujausių savo nuotraukų, kuri buvo įamžinta klipo užkulisiuose, dainininkė pozuoja besibučiuojanti su mergina. Moteris supranta, kad tai gali atkreipti žmonių dėmesį, tačiau, anot jos, tai tikrai nėra pigus triukas.

„Tai nėra tiesiog provokacija. Su Lorenzo esame geri draugai ir žinau, kiek jis prisideda prie įvairių problemų sprendimo, kurios gali būti susiję ir su globaliniu atšilimu, ir su dirbtinio intelekto naudojimo etiškumu – jis sprendžia įvairius humaniškus klausimus. Būtent dėl to pas jį negalėjau ateiti su banalia tema, kad klipe tiesiog pasibučiuosiu su mergina jo studijoje, man taip netiko. Mes kartu aptarėme temą, kad Brunėjuje sultonas davė įsakymą, kuriuo liepiama visus homoseksualus apmėtyti akmenimis iki mirties. Tai mus sukrėtė, todėl norėjome atkreipti žmonių dėmesį į šią problemą. Tikiu, kad Lietuvoje apie tai net nebuvo plačiai kalbama, bet užsienyje šiuo įsakymu žmonės buvo pasibaisėję. Lorenzo nusiuntė savo sūnui tą mano nuotrauką su bučiniu ir šis paklausė: „Kodėl tos dvi merginos bučiuojasi?“, o jis atsakė: „Meilė yra universali“. Žinutė klipe taip pat buvo šia tema. Norėjau parodyti, kad mes negalime žmonių užmėtyti akmenimis dėl jų jausmų. Mes turime vienas kitą palaikyti. Mano naujausias vaizdo klipas turėjo būti apie įvairią meilę“, – DELFI pasakojo dainininkė.

Eleonora Sebrova / Foto: Eduardo Forte

Eleonora sako suprantanti, kad ir Lietuvoje gyvenantys žmonės yra gana dažnai homofobiški, todėl jos bučinys su kita mergina gali likti nesuprastas. Nepaisant to, ji yra linkusi rizikuoti ir keisti pasaulį, kuriame vietos daugiau atsiranda meilei, o ne smurtui.

„Man nesvarbu visos tos kontraversiškos nuomonės. Aš žinau, kas esu ir tai yra svarbiausia. Turiu savo nuomonę ir ją išreiškiu būtent taip“, – sako ji.

Iš naujo kurdama savo naujausią vaizdo klipą Eleonora stengsis išlaikyti šia socialinę žinutę ir viską padaryti dar įtaigiau.

„Kiekviena nesėkme veda dar toliau ir tai sakau iš savo gyvenimo patirties. Nereikia pasiduoti“, – sako E. Sebrova.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)