„Prabėgo 15-ika metų. Pradėjau nuo mažų dalykų, tačiau dabar tuo labai didžiuojuosi. O didžiausi dalykai su didžiule mano meile – dar tik laukia ateityje!“, – savo tūkstančiams gerbėjų žada Mia.

Ketvirtadienio popietę žinoma moteris savo socialiniame tinkle pasidalino įrašu, kuriame ji papasakojo, kodėl šioji diena jai tokia svarbi.

„Šiandien mano širdyje yra didžiulė šventė. Lygiai prieš 15-ika metų, dar kaip šiandien pamenu, tą stebuklingą jausmą, kai visos radijo stotys lygiai 12 val. grojo vieną ir tą pačią dainą „Kiekvienam“ – mano pirmąją dainą. Sėdėjau mašinoje ir perjunginėjau radijo stočių kanalus, visas vidus degė: „Kokia aš pasiutusiai laiminga ir sėkminga“!

Praėjo lygiai 15-ika metų ir šiandien aš vis dar galvoju tą patį: „Kokia aš pasiutusiai laiminga ir sėkminga“! Daug kelio nueita, daug dainų sudainuotų, o kiek dar sudainuotų bus! Kiek koncertų ir kiek juose žmonių sutiktų. Kiek apdovanojimų, kiek projektų, kiek laimėjimų pirmų ir antrų vietų, net nesuskaičiuoju ir visa tai yra pats didžiausias mano turtas, kurį turiu!

Lenkiu savo galvą žemai prieš Jus, mano mieli klausytojai, mano gerbėjai ir hateriai! Be Jūsų nebūčiau šiandien tas, kas esu! Myliu gyvenimą tokį, kokį turiu, o jo dalis esate ir Jūs! Apkabinu visus stipriai ir noriu padėkoti už tai, kad buvote, kad esate ir kad būsite! Jūs padėjote man užkopti į mano Olimpo kalną ir aš duodu pažadą sau ir visiems Jums – dainuosiu, kursiu tol, kol jėgos mane apleis! Visada Jūsų, Mia!“, – skelbė dainininkė.


DELFI primena, kad Mios karjera įsibėgėjo sudalyvavus „Universal Music Group“ organizuojamame konkurse „Fizz Superstar“, kuris vyko Estijos sostinėje Taline.

„Gyvenome kartu su Jurga Šeduikyte, Rūta Ščiogoliovaite ir kitomis merginomis. Simona su Linu atvyko vėliau. Į šią atlikėjų bangą dar spėjo ir Mantas Jankavičius. Kai tik grįžau man paskambino iš „M-1“ ir paprašė įdainuoti šaukinius, kurie skamba iki šiol. Vėliau sekė bendradarbiavimas su SEL ir Martynu Puchovičiumi. Taip pradėjau dainuoti grupėje „Dvylika“. Startavome su daina „Žalia dykuma“. Tarsi kokia grandininė reakcija prasidėjo ir mane pastebėjo leidybinė kompanija „Melodija“, kuri dirbo su „Skamp“, „Mango“, „Delfinais“, atlikėju Deiviu ir kitais. Visas tuometinis žvaigždynas buvo ten. Tada supratau, kad svajonė tikrai pildosi. Norėjosi įsižnybti“, - anksčiau DELFI yra pasakojusi dainininkė.

Ir tąkart interviu metu kaip reikšmingiausią karjeros šuolį ji prisiminė 2004 metų balandžio 18 dieną 12 valandą, kai dainą „Kiekvienam“ transliavo visos radijo stotys. Mia sako, kad buvo sunku patikėti, kad visa tai vyksta su ja. Raudonas kilimas, dizaineriai, fotosesijos, įrašų studijos... Viskas, apie ką ji tuomet dar tik svajojo, tapo realybe.

„Žinote, kas buvo juokingiausia? Mano bendradarbiavimas su SEL prasidėjo kai mane išgirdęs paskambino Martynas Tyla ir pasakė, kad Egis (Egidijus Dragūnas, – aut.past.) nori įrašyti dainą „Tik“ su viena „Olialiaške“, bet ji nemoka dainuoti, todėl nori, kad vokalą įrašyčiau aš. Taip jau nutiko, kad man įrašius tą dainą, pradėjome bendradarbiauti ir net kartu vykti į turus. Net buvau pamiršusi, kad turiu ir solinę karjerą. Tačiau su Egiu buvome labai artimi draugai. Net Kūčias kartu švęsdavome, – prisiminė atlikėja, – Ir karjera tuomet įsibėgėjo. Ji man davė labai daug. Muzika ir yra mano stiprybė, nors daugelis sako, kad esu stipri moteris. Ne. Tiesiog kai sunku, aš skęstu muzikoje. Ir nemanau, kad atsiras toks vyras, kuris tai supras. Vyras, kuris būtų ne iš šou pasaulio, to tikrai niekada nesuvoks ir man galbūt geriau vienai. Tik su muzika“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)