Apie įvykusią nelaimę ir viltį atstatyti namus kompozitorius prabilo savo socialiniame tinkle „Facebook“.

„Gerbiami ir brangūs draugai, pažįstami, kolegos, niekada neteko kreiptis į jus šioje erdvėje, tačiau plyštant širdžiai – nerandu kitos išeities.

Vakar iki pamatų sudegė mano namas ir mašina. Su juo sudegė ir daugybė daiktų, kurie mane darė manimi: knygos, partitūros, kietieji diskai, paskaitų konspektai, ateities knygos užrašai ir dar daug visa ko, lydėjusio mane nuo vaikystės.

Išėjau į lauką su šlepetėmis ir megztiniu. Prisiglaudžiau pas tėvus, bet iš esmės esu „su keleivio drabužiais ir elgetos rūbais“, 600 eurų nesiekiančia alga ir trimis nepilnamečiais vaikais. Prašau atleisti, jei artimiausiais mėnesiais, o gal ir metais, būsiu be sparnų, o gal ir ne visai suprasiu, ką sakote“, – jautriai pareiškė R. Motiekaitis.

Lietuvos kompozitorių sąjunga sukūrė atskirą sąskaitą, skirtą rinkti paramai nelaimėje atsidūrusiam R. Motiekaičiui. Visi norintys prisidėti prie kompozitoriaus namu atstatymo galite čia:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (254)