„Jaučiuosi palaiminta ir apdovanota neįtikėtina patirtimi bei naujais iššūkiais, šis laikotarpis man labai ypatingas ir toks trapus, džiaugiuosi kiekviena praėjusia diena artėdama link galutinio tikslo ir kantriai laukiu susitikimo su naujuoju šeimos nariu“, – sako LNK žiūrovams lengvai atpažįstama aktorė.

Tai, kad S. Vievesė laukiasi DELFI buvo žinoma jau gerokai anksčiau, tačiau būsima mama neskubėjo džiaugtis šia naujiena tol, kol nebuvo visiškai tikra dėl savo ir būsimo vaikelio saugumo.

„Mintys labai permainingos, joms didelę įtaką darė gydytojų prognozės, kurios nuo pat pradžių mūsų šeimai nebuvo pačios palankiausios, tačiau pozityvus mąstymas ir artimųjų palaikymas labai padeda, už ką esu dėkinga savo ir vyro šeimoms“, – šypteli ji.

Žinia apie nėštumą tiek Skaistei, tiek jos vyrui buvo maloni staigmena, kuri pakoregavo jųdviejų planus.

„Ši žinia mus labai nudžiugino ir iš esmės pakeitė tiek mano, tiek vyro ateities planus. Man teko atsisakyti ne vieno projekto ir pasiūlymo dėl gydytojų prognozuojamų rizikų, tačiau nieko nesigailiu, visi darbai ir projektai laikini... Grįšiu į darbus tada, kai tam bus tinkamas metas“, – optimistiškai į ateitį žiūri pašnekovė.

Jau balandžio 18-ąją serialo gerbėjai išvys seriją, kurioje pagrindinė serialo herojė pirmą kartą parodys savo apvalėjantį ir tikrą nėščiosios pilvuką.

„Per pirmąjį kūrybinį susitikimą su prodiuserine kompanija URBS TV sužinojau, kad mano būsimas personažas Monika galimai pastos nuo serialo herojaus Roko, tačiau nesitikėjau nei aš, nei komanda, kad tai sutaps su mano pačios gyvenimo įvykiais. Visi apsidžiaugė šia žinia, žinoma, reikėjo tiek komandai, tiek scenaristui šiek tiek prisitaikyti prie apvalėjančių formų“, – sako S. Vievesė.

Aktorė Skaistė Vievesė su vyru Irmantu / Foto: Irmanto Gintalo

Šiuo metu aktorė skaičiuoja 28-tą nėštumo savaitę. Skaistė su vyru jau žino ir vaikelio lytį, tačiau kol kas tai laiko paslaptyje.

„Jau žinome, ko laukiuosi, tačiau dar laikome paslaptyje dalį detalių, pasitaiko gi įvairių netikėtumų. O gimdymas nusimato vasarą“, – DELFI išdavė ji.

Pagrindinė serialo „Monikai reikia meilės“ aktorė ir jos vyras Irmantas susipažino prieš dešimtmetį Lietuvos pajūryje.

„Dažnai juokauju, kad vyrą man padovanojo Baltijos jūra. Susitikome prieš 10-imt metų Palangoje, Jūratės ir Kastyčio skvere apie 6 val. ryto, buvome dar visai vėjavaikiai. Aš anksti ryte laukiau, kol atvyks ledų aparatai, nes vasaromis dirbau ledų pardavėja, ramiai sėdėjau ant suoliuko ir mėgavausi miegančio miesto tyla bei ramybe – nebuvo nei vieno žmogaus aplink. Irmantas po siautulingo vakarėlio grįžo iš paplūdimio, jau iš tolo pamačiau jį žengiant mediniu lieptu, pamenu visas to ryto smulkmenas, o svarbiausia iš jų – ta, kad jis nepraėjo pro šalį ir prisėdo greta. Nuo tada prasidėjo audringa ir banguojanti mūsų meilės istorija, po 8-erių draugystės metų susituokėme, o dabar laukiame mažo stebuklėlio, kuris papildys šeimą“, – šypteli ji.

Pasiteiravus, ar jau lengvai įsivaizduoja save mamos vaidmenyje, žinoma aktorė neslepia, kad jai apie tai mąstyti yra malonu.

„Labai laukiu visų motinystės iššūkių, tačiau sunkiai matau save tradicinės mamos vaidmenyje. O bijau tik vieno – pamesti galvą dėl meilės savo vaikui“, – juokiasi pašnekovė.

Aktorė Skaistė Vievesė / Foto: Žanetos Paunksnės

Sakoma, kad nėštumo metu moterys tampa jautresnės, tačiau šiuo ypatingu periodu Skaistė sako pajutusi tik teigiamus pokyčius.

„Emocionalumo iki šiol man netrūko, tačiau nėštumo metu man viskas apsivertė – nurimau, tapau gerokai švelnesnė, ramesnė, sulėtinau gyvenimo tempą, o vyras visais šiais pokyčiais labai džiaugiasi“, – su šypsena pasakojo S. Vievesė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)