„Savo šeimoje turime nedidelę tradiciją. Visuomet pasveikiname vienas kitą iš pat ryto. Todėl patį pirmą pasveikinimą nuo šeimos vyras gavo vos nubudęs.

Tačiau tai dar ne pabaiga. Vakare šventę toliau minėsime namie. Visgi, šiandien yra darbo diena, todėl ir pasirinkome būti namuose. Dukrytė jau ruošia tortą, darome vakarienę, lauksime Aivaro“,– kalbėjo Inga.

Laukia staigmenos

Žinoma moteris DELFI papasakojo, kad vyro laukia nepaprastas vakaras ir dovanos. Pernai ji sutuoktinį nudžiugino kelione į Maldyvus, tačiau šiemet pasirinko ne tokį tolimą skrydį.

„Į Maldyvus šiemet jau neskrisime, tačiau kelionė įvyks. Kol kas negaliu išduoti, kur keliausime, nes vyras dar nežino. Galiu pasakyti, kad tai nebus labai tolima kelionė. Tai bus kelionė į Europos valstybę. Rinkomės iš įvairiausių variantų, tačiau mūsų sprendimui įtakos turėjo artėjančios Velykos. Nusprendėme iki šventės grįžti namo ir pabūti su šeima.

Vaikai tėčiui taip pat padarė labai gražius darbelius. Kol kas negaliu pasakyti, kas tai. Tačiau jie ruošiasi, laukia, kada tėtis grįš iš darbo, nori įteikti savo dovanas. Manau, vakare visos kortos bus atskleistos“, – minėjo moteris.

Savo vyrui Inga negailėjo gražiausių žodžių ir palinkėjo svarbiausio dalyko – sveikatos.

„Pagrindinis dalykas, kurio norėčiau palinkėti vyrui, yra sveikata. Tai yra didžiausias žmogaus turtas. O turėdamas sveikatos gali kalnus nuversti, svajoti, įgyvendinti svajones. Taip pat palinkėčiau, kad niekada netrūktų iššūkių, svajonių, troškimų ir kad jie pildytųsi“, – pasakojo ji.

Gimtadieniai Stumbrų šeimoje – ne eilinės dienos

Stumbrų šeimoje gimtadieniai yra ne paprastos dienos. Kiekvienas šeimos narys būna pasveikintas. Ingos nuomone, tai lyg atskaitos taškas, kuomet galima iš naujo nusistatyti tikslus.

„Iš tiesų, nelabai tikiu žmonėmis, kurie sako, kad gimtadienis yra eilinė diena. Gimtadienis tikrai nėra eilinė diena. Kiekvieno žmogaus gyvenime tai yra didelė šventė. Visų pirma, tai yra nauji metai, į kuriuos įeinama. Tai lyg naujas atskaitos taškas, kuomet užsibrėžiami nauji tikslai, nauji darbai, naujos svajonės. Taip pat peržvelgiami praėję metai. Pergalvojama, ką pavyko įgyvendinti.

Be to, tai yra labai džiugi diena, nes sulaukiama daugybės sveikinimų. Per pietus vyrui paskambinau dar kartelį, jis sakė, kad gausybės sveikinimų sulaukė, jog labai smagiai jaučiasi ir sunku susikaupti darbui. Aš visiškai suprantu jį, nes tai yra labai džiugi ir pakylėta diena. Nešvęsti tokios dienos būtų pakankamai sudėtinga“, – pasakojo Inga.

Moteris tikina, kad kiekvienas šeimos narys sulaukia ypatingos gimtadienio šventės. Tačiau vaikai gauna kiek daugiau dėmesio.

„Mūsų šeimoje gimtadienis yra ypatinga diena. Galbūt mes suaugę tiek neskiriame dėmesio sau, kiek skiriame vaikams. Kiekvienas gimtadienis tampa tam tikra švente. Jis nebūna pamirštas“,– kalbėjo ji.

Ingos manymu, Stumbrų šeimos narių gimtadieniai metuose yra išsidėstę tiesiog nuostabiai.

„Sūnaus gimtadienis yra žiemą, vyro – pavasarį, dukros – beveik vasarą, o mano – rudenį. Tai labai smagu. Turime draugų, kurių visa šeima gimusi balandžio mėnesį, tuomet tas šventimas gali tapti šiek tiek monotonišku. O čia – kiekvieną sezoną yra proga kažką įdomaus sugalvoti. Taip ir ta šventė atsiranda smagiai“, – pasidalino moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (289)