DELFI redakciją pasiekė ir skaitytojų pastebėjimai bei svarstymai, kas sieja šiuos verslo pasaulyje gerai žinomus žmones.

Ir nors daugeliui klausimus kėlė jųdviejų pasirodymas viešumoje susikibus už rankų, DELFI apie tai pasiteiravo pačio A. Kaušpėdo.

Algirdas Kaušpėdas ir Sigita Survilaitė - Mekionienė

„Iš proto turbūt išėjote (juokiasi). Tikrai niekas nesieja apart verslo reikalų. Ji yra UAB „Darnu Group“ direktorė. Susiję verslai ir aš laimingas gyvenu savo šeimoje. (Šeimoje) viskas labai gerai.

Vieną kartą nufotografavo nuotrauką, kur mes draugiškai atidarinėjome sporto klubą. Jau sulaukiau klausimų“, – su šypsena kalbėjo žinomas vyras.

DELFI primena, kad 2007 metais, po aštuonerių metų draugystės, A. Kaušpėdas susituokė su architekte Vilija Ulozaite-Kaušpėdiene. Abiems ši santuoka antroji, o S. Survilaitė-Mekionienė yra taip pat ištekėjusi.

Jos komentaro šiuo metu laukiama.

Algirdas Kaušpėdas su žmona Vilija
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)