Praėjusių metų pavasarį susituokę Deivydas ir Oksana savo rankose sūpuoja dukrelę. Tai – pirmoji jųdviejų atžala.

Žinią apie aplankiusius gandrus pranešė pati Oksana, pasidalindama žinute socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje „Gyvas akmuo“, kur įprastai moteris viešina savo kūrybos darbus.

„Gyvas akmuo“ ypatingose atostogose. Mažoji asistentė ganėtinai supratinga, tad kol močiutė myluoja, aš su malonumu pailsėčiau verdama karoliukus. Užsakymus priimu, tik va, su atrašymu tektų luktelti. Ačiū už supratingumą ir sveikinimus“, – pirmadienį rašė O. Zlatkovaitė.

Po džiaugsmo kupinu įrašu pasipylė artimųjų, kolegų ir bičiulių sveikinimai.

DELFI primena, kad žinią apie nėštumą O. Zlatkovaitė pranešė taip pat socialiniuose tinkluose, pasidalindama nuotrauka su apvalėjančiu nėščiosios pilvuku. Gandrų laukimą moteris pranešė praūžus kasmetiniams M.A.M.A apdovanojimams.


„Mano MAMA apdovanojimas!“, – tąkart nuotrauką komentavo būsima mama.

„Daug komentuoti nėra ką, tiesiog labai džiaugiamės“, – DELFI sakė D. Šemberas.

Savo santykius Deivydas ir Oksana kuria jau aštuonerius metus, pora susituokė praėjusių metų pavasarį.

D. Šemberui tai jau antroji santuoka. Iš pirmosios su renginių organizatore Agne Grigaliūniene buvęs futbolininkas turi sūnų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)