Gilias tradicijas turinčio žurnalo pristatyme savo vizitu maloniai nustebino būrys pramogų pasaulio atstovų, tarp kurių ir – Viktorija Jakučinskaitė, Deimantė Kazėnaitė, Simona Starkutė, Saugirdas Vaitulionis, Jolanta Sadauskienė, Veronika Montvydienė, Rimvydas Širvinskas, Milita Daikerytė ir daugelis kitų.

Žaismingas geltonas, svajingas žydras ir elegantiškas juodai baltas – balandžio mėnesio „L'Officiel Lithuania“ viršeliai kuria skirtingas nuotaikas, tačiau visus juos puošia tos pačios trys moterys, kurias sieja naujo numerio tema – draugystė, tikina leidinio kūrėjai.

„Man atrodo, moteriška draugystė ir solidarumas iš tiesų egzistuoja, o istorija sako, kad moterims ne kartą ir ne du pavyko susivienyti, pamiršus konkurenciją tapti viską savo kelyje šluojančia jėga. Tik ar mums tikrai būtinai reikia sukrėtimų, prisiminti, kad gyvename ne tam, jog nuolat stengtumės būti geresnės už kitas, o tam, kad tiesiog būtume geros. Gal net viena kitai. Moterys moka nuoširdžiai džiaugtis viena kitos laime, didžiuotis viena kitos pasiekimais ir tapti viena didžiule, ne griaunančia, o kuriančia jėga. Atėjo laikas tai prisiminti“, – draugystės temą palietė žurnalo vyr. redaktorė Agnė Jagelavičiūtė.

Viršelio herojėmis šį kartą tapo pramogų ir mados pasaulyje besisukančios bičiulės: makiažo meistrė Alina Silivanova, televizijos laidų ir renginių vedėja Gabrielė Martirosianaitė ir drabužių dizainerė Toma Jankauskaitė.

Pristatymo vakarą svečius nustebino ekstravagantiškasis atlikėjas Allen Chico, surengęs įsimintiną pasirodymą, buvo pristatyta ir nauja mados namų „Robert Kalinkin“ vestuvinė kolekcija.

„Mano suknelės – gana klasikinės, bet kiekviena turi cinkelį, minimalistinę detalę, kuri drabužį padaro įdomesnį ir ne tokį matytą. Šią kolekciją papildėme roko stiliumi, odiniais diržais ir subtiliu nuogumu. Būsimoms nuotakoms patinka ir princesiški siluetai, platėjantys, A formos sijonai, sunkūs ar su daug klosčių – visa tai pritaikėme prie savojo braižo“, – apie naują kolekciją pasakojo dizaineris Robertas Kalinkinas. Finalinį kolekcijos modelį pristatė viena naujojo „L'Officiel Lithuania“ viršelio herojų – G. Martirosianaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)