Susisiekus A. Šedžius patikino, jog apie jokius santykius kalbėti nenori ir kol neįvyks oficialios jo bei atlikėjos Monikos Šedžiuvienės skyrybos, naujos meilės taip pat nebus.

„Tai, kad ji nieko man nesakiusi davė interviu... aš nieko nežinojau. Absoliučiai nieko. Pasakiau jai, kad tai yra savotiška išdavystė ir taip negalima. Jei žmonės yra draugai, tai vadinama išdavyste.

Mane nustebino iš jos pusės tai, kaip visa tai buvo padaryta. Nesitikėjau, tačiau kadangi gyvenime buvau ne kartą patyręs moterų, draugų ar bendražygių išdavystes, manęs jau niekas nestebina. Tačiau nusivylimas yra. Tai parodo, kad žmogumi visiškai negali pasitikėti“, – apgailestavo žinomas vyras.

Andrius Šedžius

Tačiau jis kartu sakė, kad nors ir jaučiasi itin nusivylęs, drastiškų sprendimų nesiims. „Pasidariau tik sau išvadas. Tai gyvenimiška pasitikėjimo pamoka. Ir draugai, ir šeimos nariai pasipiktinę, o aš labiau pabrėžčiau, kad interviu ir visas pasisakymas yra labai vaikiško lygio. Tą patį pastebi ir visi.

Mano šeimos nariai, draugai ir pažįstami taip pat pastebi, kad jos mintys (interviu) yra vaikiškos. Mūsų yra kitas lygis. Aukštesnis gal labiau ir subrendęs. Visi stebisi, kaip aš galiu bendrauti su žmogumi, kuris taip vaikiškai mąsto. Mano šeima džiaugsmu netryško, bet kažkokio pasmerkimo iš šeimos narių niekada nebuvo. Šeima yra viena ir antros tikrai nebus. Mes visada stojame vienas už kitą“, – tikino jis.

Pasiteiravus, ar tiesa, kad E. Pilvinytė gyvena jo namuose ir yra išlaikoma, žinomas politikas nebuvo linkęs daugžodžiauti. „Čia yra jos reikalas. Ji gali teigti viską, ką nori, bet aš nenoriu apie tai kalbėti. Tačiau mes bendraujame ir ryšį palaikome. Mes draugai. Aš nepatvirtinu jokių santykių, o mūsų draugystė tęsiasi“.

A. Šedžius patikino, kad ir atleidimo už tokį atvirą jo asmeninio gyvenimo išdavimą mergina neprašė. Ir nors jie vis dar bendrauja, santykiai pasikeitė. A. Šedžius neslepia, kad šis atviras interviu ir tapo to priežastimi.

Andrius Šedžius ir Erdvilė Pilvinytė

„Paveikė ir mano politinį bei visuomeninį įvaizdį. Žmonių akyse mano įvaizdis labai stipriai sumenko. Girdėjau net replikų. Rinkdamas parašus kandidatuoti į Europos parlamentą išgirdau klausimų, ar esu pakankamai subrendęs politiniam gyvenimui, nes nesusitvarkau su savo merginomis, kurios yra labai jaunos ir galbūt man ne vieta politikoje, o reikėtų jaunomis merginomis užsiimti.

Kiekvienas turime asmeninį gyvenimą, darbus ir užduotis, kurias turime padaryti. Jeigu man, kaip politikui, kažkas turi priekaištų dėl darbų ar veiklos, esu pasiruošęs išklausyti, bet priekaištai dėl asmeninio gyvenimo, su kuo miegu ar gyvenu, yra visiškai nepagrįsti.

Suprantu, kad jei būtų kažkokie santykiai, kurie pažeistų įstatymus ar moralę, suprantu, bet kai 43 metų vyras turi kažkokius ryšius su 21 metų mergina, tai yra jų dviejų reikalas, ką jie daro. Tai nėra nelegalu ar amoralu. Tai tik dėl to, kad esu aš. Jei tai būtų Arvydas Anušauskas ar Aloyzas Sakalas, ten viskas tvarkoj“, – piktinosi jis.

Santykiuose, anot A. Šedžiaus, turėtų būti palaikymas, o jei jo nėra, nėra ir santykių. Šiuo atveju vyras įžvelgia tik dėmesio trūkumą, kurį merginai pavyko patenkinti. „Dabar viskas lyg ir tvarkoje“, – pasvarstė jis.

Skandalingas skyrybas su 26-erių atlikėja išgyvenantis vyras sako, kad labiausiai gyvenime vis dėlto vertina lojalumą, o negalėdamas pasitikėti žmogumi, negali ir atvirai bendrauti, nors ir pripažįsta, jog visi klysta. „Niekada nežinai, kas gyvenime gali nutikti. Gal išvažiuosiu ir nutiks avarija, o likusį gyvenimą teks praleisti ligoninėje. Kaip tuomet gali gyventi su žmogumi, kuris tą pačią dieną išeis“.

Tačiau pastaruoju metu jis įžvelgia ir padidėjusį gerbėjų dėmesį, nors nežino, kas apskritai yra dėl to kaltas. Andrius nusijuokė prisipažindamas, jog džiaugiasi, kad jo gyvenimas visiems yra toks įdomus, o asmeniniai reikalai sulaukia tokio dėmesio.

„Aš tik norėčiau žmonėms perduoti, kad ant nei vieno iš komentatorių ar tų, kurie domisi mano gyvenimu, nepykstu ir džiaugiuosi. Tai reiškia, kad mano gyvenimas yra įdomus ir tai gerai. Džiaugiuosi, kad patenkinu jų smalsumą ir ant nieko nepykstu.

Aš visada jaučiuosi laimingas vien dėl to, kad esu sveikas aš ir visi, kuriuos myliu, o visa kita yra gyvenimo smulkmenos“, – su šypsena sakė žinomas vyras.

Ilgai įkalbinėti dėl šio interviu Erdvilės nereikėjo. Vos paviešinusi nuotrauką, kurioje ji pirmą kartą pozuoja kartu su Andriumi, ji sako supratusi, kad jai ir jų santykiams atėjo laikas išlįsti į dienos šviesą.

„Susipažinome praėjusiais metais Airijoje, tačiau pirmas kontaktas įvyko prieš beveik dvejus metus spalio mėnesį. Pamačiau straipsnį, kad Andrius skiriasi su žmona Monika. Pakviečiau jį į draugus socialiniame tinkle, jis mane priėmė ir „pamėgo“ beveik visas mano nuotraukas. Nekreipiau į tai dėmesio, tačiau netrukus jis pats įsikėlė naują savo nuotrauką, todėl ir aš ant jos paspaudžiau „patinka“. Iškart po to jis man pradėjo rašyti, žėrė komplimentus, sakė, kad esu graži, jo idealas, žavėjosi, jog esu aukšta, siūlė susitikti. Praėjus laikui nutarėme susitikti.

Susitikome šalia mano namų, nevažiavome nei kavos gerti, nei vakarieniauti. Susitikome vos pusvalandžiui, po kurio jis man parašė: „Gaila, kad tau nepatikau“. O aš jam atrašiau, kad jis man nei patiko, nei nepatiko. Nepaisant to, jis nepasidavė, rašė man ir toliau, linkėdavo gražios dienos.“, – pažintį tuomet prisiminė mergina.

Ji tuomet pasakojo, jog intensyvus jų bendravimas prasidėjo socialiniame tinkle „Facebook“. Tačiau merginos jau tada neapleido mintys, jog tokį intensyvų dėmesį vyras rodo ne jai vienai. „Pradėjau domėtis, ką žurnalistams pasakojo jo žmona Monika ir kokiomis mintimis ji dalijosi. Pradėjau tikėti, kad kažkiek jos žodžiuose yra tiesos. Tikrai nėra viskas melas. Bėgant laikui sužinojau, kad tokių draugių buvo ir daugiau, bet ką Andrius su jomis veikė, aš negaliu pasakyti, nes nežinau. Tiesą pasakius, net nenoriu į tai kištis“, – atviravo ji.

Mėsos fabrike dirbusi, o dabar apie policininkės karjerą ir studijas svajojanti mergina sakė, kad juodu yra tikra pora, o A. Šedžius ne kartą prisipažino meilėje. Interviu metu ji negailėjo ir itin asmeniškų detalių, papasakojo apie savo šeimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (635)