Irūna greitai sulaukė daugybės paspaudimų „patinka“ ir sveikinimų. Šeimai gerbėjai ir draugai linkėjo laimės ir negailėjo gražių žodžių.

Gandai, kad Irūna ir jos vyras Rokas Čepononis laukia dar vieno šeimos pagausėjimo pramogų pasaulio koridoriuose sklandė jau kurį laiką, tačiau pora šią žinią laikė paslaptyje iki tol, kol to buvo nebeįmanoma nuslėpti.

Dar visai neseniai DELFI kalbinta Irūna pasakojo būtent apie antrąjį vaikelį. Tiesa, nors tąkart žinoma moteris laukėsi, ji apie tai neišsidavė ir sakė, kad būsimas vaikelis kol kas tik planuose.

„Šiek tiek noriu pailsėti nuo visų darbų, o tada tikrai planuosime vaikelį, nes aš esu už jaunus tėvus, manau, kad esu dar jauna moteris. Matau, kaip kartu auga sesers vaikai, jie bendraamžiai ir, manau, kad tai yra puikus pasirinkimas. Žinoma, tai tikrai nėra lengva, bet pasirengčiau tam ir tikrai norėčiau, kad vaikučiai augtų kartu, nes labai jaučiasi, kur mano vienas auga ir kur du, nes jie visai kitaip bendrauja. Tikrai labai noriu antro vaikelio, manau, greitu metu tai bus, tik dar reikia atsigauti truputėlį ir tada kibti į darbus“, – planais balandį dalinosi dainininkė.

Šiuo metu sūnelį Torą su vyru auginanti Irūna sakė, kad vaikelis pakeitė jos gyvenimą.

„Vaikas labai pakeitė visą dienotvarkę. Tačiau jis ją pakeitė į gera, nes man gimė labai geras vaikas. Aš kaifuoju, nes jis labai ramus. Aišku, visko būna, jau charakteris lenda po truputėlį, bet, manau, kol kas puikiai susitvarkau, o kad ten naktį kokią jis nemiega, tai man nėra sunkumas, tai pasiryžimo klausimas. Bet kurioje situacijoje taip yra, reikia pasiryžti“, – pasakojo ji.

Besilaukdamos seserys Puzaraitės dar labiau suartėjo. Irūna kreipdavosi į daugiau patirties turinčią Inetą įvairiais klausimais.

„Kai laukėmės, tai suartėjome dar labiau, nes man kildavo daug klausimu, kaip reikia elgtis, o ji laukėsi jau antrojo vaikelio, turėjo daugiau patirties. Aš nesu iš tų mamų, kurios skaito mamų forumus, domisi straipsniais, skaito komentarus. Aš kreipiuosi į tuos žmones, kurie turi realią patirtį, tai yra mano mama, sesuo ir kitos moterys, kurios jau turi vaikų. Sesuo man buvo lyg dešinė ranka, mano pagalba“, – sakė pašnekovė.

DELFI primena, kad Irūna už mylimojo kariškio Roko ištekėjo privačioje vestuvių ceremonijoje Druskininkuose 2016-aisiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (116)