2014-aisiais metais pagamintas Mercedes-Benz C250, kaip rašoma skelbime, parduodamas be jokių defektų. Dyzelinu varomas sedanas turi automatinę pavarų dėžę. Už šį automobilį modelis tikisi gauti 28 000 eurų.

„Automobilis be jokių defektų. Manau, kad esu gera ir tvarkinga vairuotoja. Tikrai niekada nebuvau ta statistinė vairuotoja moteris, kuri žioplinėja aplink ar atlieka makiažą žiūrėdama į veidrodėlį“, – juokiasi Simona.

„Draugai net juokaudavo, kad nėra matę tvarkingesnės mašinos, nei mano. Turiu net specialų šepetėlį dulkėms valyti“, – DELFI prisipažino ji.

Atsisveikinti su baltu Mercedes-Benz Simona panoro todėl, kad jau kurį laiką važinėja nauju automobiliu. Tiesa, ir jis tos pačios markės.

„Turiu naują, su kuriuo važinėju jau kelis mėnesius, todėl atėjo laikas atsisveikinti su senuoju mersiuku“, – DELFI šyptelėjo Simona.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (169)