Tačiau tarp susirinkusių svečių buvo galima išvysti ne tik politikus, bet ir pramogų pasaulio atstovus – Marių Jampolskį, Deivį, Inetą Stasiulytę, Nataliją Bunkę, Rytį Ciciną, Ingą Valinskienę, Vaidotą Martinaitį, grupę „DAR“, „Džentelmenus“.

Renginui šį vakarą diriguoja Arūnas Valinskas ir Justinas Jankevičius.

Humoro vakaro dalyvių stiliaus pasirinkimus rasite galerijoje.

Po pirmosios nominacijos įteikimo ant scenos lipo Orestas ir Džilda Vaigauskai. „Legendinių legendų“ personažai juokavo, kad irgi galėtų tapti prezidentine pora ir atliko humoristinę dainą. Aistis Mickevičius ir Ineta Stasiulytė vakaro metu dar ne karto lipo ant scenos.

„Auksinių svogūnų“ ceremonijos metu nenusižengta tradicijoms ir per humoro prizmę buvo siekiama parodyti Lietuvos politikos aktualijas.

Po antrosios nominacijos ant scenoje pasirodė Saulių Skvernelį vaidinantis Rytis Cicinas bei Dalią Grybauskaitę parodijuojanti Inga Valinksienė. Dainininkai siekė atskleisti konfliktiškus S. Skvernelio ir D. Grybauskaitės santykius. Skambėjo žodžiai: „Išeik, išeik, man be tavęs gerai“.

Apdovanojimų metu prisimintas ir buvęs Kauno meras Vytautas Šustauskas. Ekrane parodyta Inetos Stasiulytės buvusio mero parodija, kuri buvo nufilmuota vienoje humoro laidoje prieš kelis metus.

Vieno pasirodymo tarp nominacijų metu dėmesio sulaukė ir kita kandidatė į Lietuvos prezidentus Ingrida Šimonytė, ją įkūnijo dainininkas, kuris ant scenos buvo sunkiai atpažįstamas, Česlovas Gabalis. Dainoje buvo atskleista kandidatės simpatijos kareiviui Šveikui. Č. Gabalį dainos metu supo kareivių aprangomis pasipuošusios šokėjos.

pirmosios pusės nominacijų ant scenos užlipo tik vienas apdovanojimo nugalėtojas. Kiti laureatai į renginį neatvyko.

Dar vienas nuolatinis „Auksinių svogūnų“ dalyvis – dainininkas Radžis. Atlikėjas kartu Ištvanu Kvik atliko romų stiliaus dainą, tematika – kaip įprasta, prezidentiniai rinkimai.

Justinas Jankevičius vieno intarpo metu suvaidino krepšininkus brolius dvynius Darjušą ir Kšyštofą Lavrinovičius. Pasirodymo metu vaidinami personažai suplakė krepšinio ir politikos aktualijas.

Jeigu nominacijose daugiausiai figūravo Seimo nariai, tai muzikiniai pasirodymai daugiausia skirti kandidatams į prezidentus. Vytautas Šiškauskas įkūnijo Gitaną Nausėdą, o Violeta Mičiulienė – Aušra Maldeikienę.

Po pertraukos ant scenos lipo daugkartinis „Auksinių svogūnų“ laureatas Viktoras Uspaskichas. Su dar dviem aktoriais sudainavęs Trijų muškietininkų dainą, V. Uspaskichas pajuokaudamas, kad buvęs kandidatas į Vilniaus merus linksmina salėje esantį Kauno merą Visvaldą Matijošaitį, bene labiausiaivisų prajuokino susirinkusią publiką, o finale V. Uspaskichas ir V. Matijošaitis apsikeitė bučiniais vienas kitam į plikes.

Po dar vieno apdovanojimo scenoje pasirodė ne kartą viso vakaro metu minėtas Ramūno Karbauskio personažas. Jis pavaizduotas kaip Don Kichotas, o bendražygę Sanšą Panšą vaizuojamą Agnę Širinskienę suvaidino Vitalijus Cololo.

Dar vienas buvo pasirodymas skirtas Lietuvos generaliniam policijos komisarui Linui Pernavui. Jį vaizdavo raumeningas šokėjas, kuris skambant dainos „Sex bomb“ pabaigoje nusirengė iki apatinių.

Vakaro vinimi tapo Petras Gražulis, politikas labiausiai prajuokino visą publiką pasijuokdamas iš savo paties istorijos. Vyras pastaraisiais metais išgarsėjo, kuomet į viešumą išlindo jo romanas su Palangoje gyvenančia moterimi, kuri susilaukė P. Gražulio kūdikio.

Aš jai tik į akis pažiūrėjau, o va, kas gavosi. Dabar supratau, kodėl prezidentė bijo man į akis žiūrėti“, - ant scenos užlipęs kalbėjo P. Gražulis.

Jam buvo skirtas Deivio ir Natalijos Bunkės duetas, pavaizdavęs skandalingąją palangiškės Birutės ir Petro Gražulio istoriją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (136)