Staigmenos ir linkėjimai gimtadienio proga R. Židonytę užklupo antradienio vakare, kuomet ji su sužadėtiniu Karoliu Ramoška lankėsi Kaune, viešbutyje „HOF hotel Garden“ surengtame renginyje.

Jo metu sukaktuvininkei įteiktas tortas, dekoruotas autoriniu darbu – būtent Rasai sukurtu „Bijolos“ dailininkės Jovitos Misiūnienės piešiniu.

Pasistengė ir saldėsio meistrai – naudoti tik natūralūs ingredientai: grietinėlė, vaisių tyrės, deginto sviesto kremas. Norėjusiems šio to daugiau ir besilepinantiems tik veganiškais valgiais šventės metu patiekti desertai iš avokato, laimo, agavos sirupo ir figų.

„Balius prie stalo man – ne šventė. Nemėgstu tokių gimtadienių. Todėl, kai tik galėjau sau leisti, sukaktį paminėdavau kelionėje“, - pranešime spaudai pasakoja R. Židonytė.

Jai nėra svarbios ir dovanos, o didžiausia vertybė – galimybė laiką praleisti su artimais žmonėmis.

„Į mano gimtadienį galima ateiti ir be dovanos! Aš vis tiek kažin ar tai pastebėsiu!“, - šypsojosi pašnekovė.

R. Židonytei gėlės – gražu, bet nesulaukusi jų ji nė kiek neįsiskaudina.

„Karolis žino, kad įsiteikti man padovanojus gėlių neįmanoma. Man reikia ne jų, o pokalbio, sutarimo, bendrumo jausmo. Ypač jei yra kilęs nesusipratimas“, - sakė sukaktuvininkė.

Labiausiai keista Rasai būtų, jei gimtadienio dieną ji nesulauktų nė vieno sveikinimo.

„Tokiu atveju reikėtų gerai apmąstyti savo gyvenimą“, - neabejojo Rasa.

Vakaro akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)