Aktorius yra susižadėjęs su Luciana Barroso. Jiedu susipažino, kai mergina dirbo Majamio vyninėje.

Jam patinka, kad sužadėtinė nėra visiems į akis krentanti žvaigždė, nes tai reiškia, jog jo asmeninis gyvenimas iš esmės nebesiskiria nuo kitų paprastų žmonių gyvenimo.

"Esu su normalia mergina, ir tai šaunu. Žmonės nežino, kas ji tokia, jiems nerūpi, kad aš su ja ir niekada visur mums iš paskos nesekioja. Taigi pamoka būtų tokia: jeigu po filmavimo norite paprasto gyvenimo, nesusitikinėkite su kita garsenybe, - teigia aktorius. - Aš to visada norėjau. Galiu vaidinti, gyventi savo gyvenimą, mėgautis dėmesiu ir nebūti persekiojamas dėl to, kad esu su kažkuo gerai žinomu. Esu tiesiog laimingas, būdamas su paprastu žmogumi, o ne su garsenybe".

Pats kadaise su aktore Minnie Driver susitikinėjęs M.Damonas užjaučia garsius savo draugus Bradą Pittą ir Beną Afflecką, turinčius įžymias antrąsias puses - Angeliną Jolie ir Jennifer Garner.

"Jie susiduria su daugybe sunkumų. Jos yra gražios moterys, bet jų gyvenimas joms pačioms nepriklauso. Į jas nukreiptas nesiliaujantis dėmesys, jos visur persekiojamos. Paragavau šito, kai pats draugavau su aktorėmis", - priduria M.Damonas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją