„Jau vakar pasveikinau Simą, padovanojau dovaną, šiuo metu jis sportuoja, tai švęsti stipriai negalime. Dabar mes turime kitokių prioritetų, tad pabuvome ramiai su šeima. Niekur išvykti šia proga taip pat neturime galimybės, nes esame užimti. Yra grafikai, kuriais reikia vadovautis“, – pasakojo Oksana.

Šie metai, pasak Oksanos, šeimai yra tiesiog puikūs. Juos vienija ne tik sūnaus Domo auginimas, bet ir bendras hobis - būsimo Oksanos grožio salono įrengimas.

„Šie metai kol kas tiesiog fantastiški, esame pilni idėjų, įvairiausių užmačių, radome ir bendrą tikslą, hobį. Dažnai kartu aptarinėjame verslo detales. Galvojame kaip kurti, kaip įrengti būsimą grožio saloną. Todėl tai labai smagus laikas“, – sakė O. Pikul-Jasaitienė.

Linki sveikatos bei meilės šeimai

Žinoma moteris savo vyrui palinkėjo svarbiausio dalyko – sveikatos. Tiesa, kai kurie palinkėjimai buvo susiję ir su šeimos gerove.

„Pagrindinis dalykas, kurio palinkėjau Simui, tai sveikatos. Tai yra vienodai svarbu tiek vyrams, tiek moterims. Kai žmogus yra sveikas, jis yra ir laimingas, tai yra pats brangiausias mūsų turtas. O kai vyras yra sportininkas, tai tampa ypač svarbu. Taip pat palinkėjau ramybės, mylėti šeimą, gerbti ją, palinkėjau visko, kas naudinga mums“, – šypsosi garsi moteris.

Oksana pasidalino, kad poros sūnus Domas taip pat pasveikino tėtį, kartu su mama sudainavo „Su gimimo diena“.

Verslas – lyg antras kūdikis

Veikli moteris atvirauja, kad užsiėmimų ji turėjo visuomet, tačiau pastaruoju metu daug dėmesio skiria verslui. Jos grožio salonas turėtų išvysti dienos šviesą vasaros pradžioje.

„Visą gyvenimą buvau labai susikoncentravusi į darbą. Visuomet buvau užsiėmusi, tiesiog dabar ėmiau įrenginėti savo grožio namus. Į tai įdedu nemažai laiko, energijos, investicijų.

Šis verslas yra mano. Tai mano idėja, aš apie tai svajojau ir aš kuriu jį, bet vyras mielai prisideda tiek idėjomis, tiek patarimais. Be to, visais klausimais, kurie susiję su remontu, aš konsultuojuosi su juo. Pavyzdžiui, su juo aptariu elektros instaliavimą, pasitariame ir aptariame visas detales. Bet didžiausias indėlis yra mano“, – pasakojo verslą kurianti moteris.

Apie šeimos pagausėjimą Jasaičiai kol kas negalvoja, visą dėmesį jie skiria sūnui Dominykui.

„Dažnai juokiuosi, kad verslas - antrasis mano vaikas. Kol kas taip ir yra, auginam jį. O broliuko ar sesutės dar neplanuojame, vienturtis mūsų Domukas laiminga vaikyste džiaugiasi, visas dėmesys skiriamas tik jam“, – minėjo Oksana.

Poros sūnui šiuo metu yra treji metai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (214)