Krepšininkas pasakojo, kad dukrelei išrinkto Smiltės vardą.

„Rinkimai būna ilgi ir vyksta debatai, bet šįkart nusprendėme vieningai. Balsavome ir visiems patiko tas pats vardas. Tiesiog vardas su kažkuo visada asocijuojasi, o mes Smiltę pažinojome tik vieną. Tai draugo dukra. Ji gera ir graži mergaitė. Nusprendėme, kad ir vardas gražus, lietuviškas“, – apie vardo rinkimus pasakojo žinomas krepšininkas.

Pažymima, kad tai yra lietuviškas vardas, kuris reiškia smulkų smėlį ir smėlio grūdelius.


Pasiteiravus, kas pasikeitė jų šeimos gyvenime atsiradus dar vienam šeimos nariui, sportininkas nusišypsojo: „jau turėjome tris vaikus, todėl kitaip net neįsivaizduojame. Žmonai darbo nepalengvina, bet ir esame taip pratę (šypsosi)“.


DELFI primena, kad 2016-aisiais metais pora susilaukė trečiojo vaiko. Pora aukso žiedus sumainė 2005 metais. Dar gerokai prieš vestuves Vilma ir Robertas sakė, kad jos bus kaip pasaka. Jaunavedžiams siūtus puošnius apdarus pora pasiliko kaip atminimą.

„Gal juos dar kur nors panaudosime? Pavyzdžiui, eisime į kaukių „balių". Tiesa, su Robertu kalbėjome, kad jais pasipuošime per savo auksines vestuves. Mano tėtis per sidabrines vestuves apsivilko „šliūbinį" kostiumą. Tik mama neišsaugojo vestuvinės suknelės", – yra kalbėjusi Vilma.

Robertas Javtokas ne iš tų krepšininkų, kurie mėgsta atvirauti apie savo gyvenimą. Prieš kelis metus DELFI publikuotame interviu sportininkas kiek daugiau papasakojo apie šeimą ir teigė, kad artimieji ir jų dovanos jam yra pačios svarbiausios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (218)