Kaip teigia patikimi šaltiniai, dėl smurto pradėtas ir ikiteisminis tyrimas. Į pareigūnus kreipėsi pati E. Malinauskaitė dėl smurto prieš ją.

Kol kas nei su Pauliumi Aršausku, nei su Egle Malinauskaite susisiekti nepavyko.

DELFI primena, kad dar neseniai socialiniuose tinkluose išgarsėjęs ir kriptomilijonieriumi vadinamas vyras vedė savo naują mylimąją studentę Eglę Malinauskaitę. Šios vestuvės įvyko praėjus vos pusmečiui po skyrybų su buvusia žmona.

Rugsėjo 13 dieną P. Aršauskas išsiskyrė su savo dukters mama Diana Taraškevičiūte-Aršauskiene. Po ilgų bandymų ir vėl būti kartu porai susitaikyti nebepavyko.

Vos tik pasukęs skirtingais keliais su žmona Paulius tuomet prabilo apie jausmus Eglei Malinauskaitei. Tačiau tuo metu santykių su savo vaiko mama oficialiai Diana dar nebuvo nutraukęs.

Netrukus po šio skandalo žinomas vyras DELFI tikino padarysiąs viską, kad šiuo metu jau buvusi žmona ir vaiko mama jam atleistų. Po įvykusios dramos vyras dar mėgino išsaugoti savo santuoką ir socialiniuose tinkluose deklaravo meilę šeimai bei dukrai, tačiau nesėkmingai ir galiausiai vėl grįžo pas mylimąją Eglę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (234)