Anglijoje savo laimę kurianti Gabriella dabar dirba modeliu bei aktore, tačiau jos praeityje – ir kūno rengybos modelio karjera. Turėdama mitybos sutrikimų ji pradėjo domėtis fitnesu ir sveiku gyvenimo būdu. „Tuomet gyvendama Anglijoje nusprendžiau stoti į sporto koledžą, o vėliau gauti trenerės diplomą, kad galėčiau dirbti. Taip pat pradėjau varžytis bikini fitneso varžybose, o tai ir vėl pradėjo kenkti mano mitybos įpročiams bei socialiniam gyvenimui. Nutariau sustoti, o ir trenere dirbti nebenorėjau.

Nesupraskite klaidingai. Vis tiek iki šiol sportuoju ir stebiu savo mitybą, bet tai nėra vienas didžiausių mano prioritetų“, – apie savo gyvenimą pasakojo ji.

Tiesa, pati lietuvaitė sakė nepajautusi padidėjusio susidomėjimo ja po pasirodymo televizijos laidoje, jei ne nepažįstamų merginų žinutės ir padėkos už įkvėpimą ir pozityvą. „Džiaugiuosi dėl to, o šiaip dėmesio ir taip sulaukiu nemažai“.

Šiuo metu Gabriellos širdis laisva, o visą savo dėmesį ji skiria ne širdies draugui ar jo paieškoms, o savo asmeniniams tikslams. Kaip sako ji pati, rimtiems santykiams dabar ne metas.

Ji sakosi įsitikinusi, jog norint džiaugtis gražiais ir harmoningais santykiais, į juos reikia investuoti, o dabar jos gyvenime vietos yra tik karjerai ir bendravimui su šeima, kuri gyvena Lietuvoje. „Visada turiu su kuo leisti laiką, bet rimto draugo neturiu“, – šypteli ji.

Mergina sako, kad jos verslininkai tėvai visada buvo talentingi ir darbštūs žmonės, tačiau kartu jų dėmesio ir meilės jai visiškai netrūko. „Esu vienintelis vaikas šeimoje ir visada buvau tikrai mylima. Tiesiog dėl (mano) mitybos sutrikimų jiems pritrūko atidumo tai suprasti. Mano tėvai net nenutuokė, jog aš galėjau susirgti anoreksija. Savo tėvus aš vadinu geriausiais draugais. Jie žino apie mane absoliučiai viską. Mes niekada nesipykstame ir gerbiame vieni kitus“.

Tiesa, dabar, kai jų dukra socialiniuose tinkluose demonstruoja seksualumą, jų tai nežavi, tačiau tėvai Gabriellai taip pat ir nepriekaištauja. „Jie gerbia mano nuomonę ir pasirinkimus. Jei nepritaria, išdėsto man savo požiūrį ir leidžia apsvarstyti. Dažniausiai aš priimu sprendimus, kurie tenkina mane, tačiau labai nenuvilia ir mano tėvų. Tik truputėlį (šypsosi).

Jie jau susitaikė, jog esu labai atvira, laisva ir meniška siela. Kaip mano mama sako, esu jos unikalus meno kūrinys. Ne visiems suprasti, bet pamiršta tikrai nebūsiu“, – su šypsena pasakojo pašnekovė.

Dabar šią seksualią gražuolę galima pamatyti ir kine. Dar dirbdama trenere ji susipažino su vienu aktoriumi, kuriam ji padėdavo ruoštis perklausoms. Taip ilgainiui ji susipažino ir su vietos menininkų bendruomene. Investavusi savo santaupas į aktorystę galiausiai ji pradėjo mokytis Londono kino mokykloje. Praėjusiais metais lietuvė jau dirbo su penkiais projektais, o šiemet jos laukia du nauji filmai.

Paklausta, kaip reaguoja į piktus komentarus, 26-erių Gabriella atsidūsta: „Dirbau tam, kad nuslopinčiau savo ego ir išvaikyčiau negatyvias mintis. Į negatyvą visada atsakau pozityvumu ir meile. Man tikrai nesvarbu, kas ką apie mane galvoja. Mane įžeisti tikrai labai sunku ir dažniausiai skaitau komentarus apie save ir kikenu. Skaitydama ypač žiaurius komentarus visada susimąstau, iš kur tiek žmonės turi fantazijos. Net aš tokių keistenybių nesumąstyčiau.

Aš pati myliu visus žmones ir dabar siunčiu jiems tik geriausius linkėjimus. Na, o ar mėgti mane, jau jų asmeninis pasirinkimas“, – pasakojo G. Melrose.

Kaip buvo teigiama LNK laidoje, Gabriella per mėnesį uždirba nuo 1 tūkst. iki 8 tūkst. svarų ir prisižiūri gana griežtai – sportuoja 6 kartus per savaitę, keliasi 5 valandą ryto ir medituoja, visuomet skaičiuoja, ką valgo. Mergina neslepia, kad yra pasidariusi plastinių operacijų – pasididinusi krūtinę bei lūpas ir susimažinusi nosies galiuką.

Prakalbus apie jau atliktas plastines operacijas, mergina išliko atvira. Ji ne kartą minėjo, jog daugelis jų buvo neapgalvotos ir atliktos skubotai. „Aš išvis savo gyvenime mažai ką apgalvoju. Tiesiog elgiuosi taip, kaip tuo metu man atrodo geriausia, o kas bus, tas bus.

Pinigų tikrai nuoširdžiai neprisimenu... Nemeluosiu. Tikrai nemažai išleidau tam ir galėjau vietoje, pavyzdžiui, nosies operacijos pastatyti trumpametražį filmą, bet yra kaip yra. Dabar turiu kitokių svajonių ir labai rimtai planuoju užvaldyti pasaulį bei išrasti laiko mašiną tam, kad kai būsiu sena, galėčiau nusikelti į jaunystę ir išgyventi savo magišką gyvenimą dar kartą (juokiasi). Jei rimtai, turiu didelių karjeros planų. Pradedu kurti savo laidą „Instagram“ ir keletą kitų rimtų projektų“.

Tačiau viena didžiausių merginos svajonių pastaruoju metu yra pasirodyti lietuviškame projekte ir sulaukti daugiau dėmesio savo tėvynėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (367)