Visų pirma Ingrida rekomenduoja atsisakyti visų gazuotų vaisvandenių – jie yra pagrindinė celiulito priežastis. „Aš jų negeriu nuo 18 metų, kuomet man pasakė, kad nuo to gali atsirasti celiulitas. Ačiū Dievui, jo neturiu ir negeriu to gazuoto vandens“, – laidoje „KK2“ šypsojosi dainininkė.

Kita ne ką mažiau svarbi Ingridos taisyklė – gerti šiltą, o ne šaltą vandenį, mat pastarąjį organizmas dar turėtų pats susišildyti ir taip sulėtintų virškinimo procesą. „Geriant šiltą vandenį tavo organizmui nereikia naudoti energijos jį šildant, todėl jis iškart pereina per skrandį į žarnyną, valo jį, detoksikuoja ir taip palengvina virškinimą“, – LNK eteryje tikino Ingrida.

Dar labai svarbu atsisakyti šiuolaikinės mados – trapučių. Nuo jų, anot dainininkės, auga riebalai ant pilvo. „Valgydami tokį lengvą angliavandenį mes savo kūnui nieko neduodame, tik lengvą energiją ir jei jos neišnaudoji, ji virsta nereikalingais riebalais. Juk jei suvalgai vieną traputį, jau norisi ir antro, ir trečio, ir žiūri, kad jau nebėra viso pakelio. O to sotumo jausmo kaip nėra, taip nėra“, – sako ji.

Ingrida „KK2“ laidai taip pat išdavė ir dar vieną savo gyvenime naudojamą taisyklę – druskos atsisakymą, nes ji organizme kaupia vandenį. „Druska išbalansuoja visą metabolizmą, visą medžiagų apykaitą. Ji kaupiasi mūsų kūnuose, ant kaulų, pajunti, kad tau sunku judėti ir imi traškėti kaip senas kledaras“, – šyptelėjo pašnekovė.

Bene svarbiausia taisyklė, kuria vadovaujasi Ingrida, yra aktyvus gyvenimo būdas bei sportas. Dukrą auginanti moteris sportuoja kelis kartus per savaitę. „Patarimas – neapleisti savęs, nes vaikas, kuris mato savo mamą kemšančią nesveiką maistą ir geriančią kolą, pats taip darys. Jeigu savo vaikams mes norime įskiepyti sveiką gyvenimo būdą, mes patys turime sveikai gyventi ir valgyti. Aš noriu, kad mano dukra gyventų sveikai, ilgai ir laimingai“, – LNK eteryje kalbėjo ji.

Ingrida taip pat išdavė, kad siekdama kuo sveikesnio maisto, jį gamina pati namuose. Pavyzdžiui, paprasčiausioms salotoms dainininkė naudoja avokadą, saujelę špinatų, pomidorus, keptą vištieną be druskos ir viską apšlaksto citrinos sultimis.

Beje, žinoma moteris nepritaria mėsos nevalgymui, todėl iš savo mitybos raciono jos neišbraukė, to neplanuoja daryti ir ateityje. „Bandžiau būti vegane, vegetare, turėjau įvairių pokyčių, bandymų, ieškojimų, tačiau jie man neprigijo. Mėgstu valgyti mėsą, tačiau liesą – vištieną, jautieną“, – „KK2“ žurnalistams sakė ji.

Laidoje taip pat pasakota, kad Ingrida, nors ir yra ištekėjusi, iki šiol sulaukia labai daug vyrų dėmesio. „Man geriausias komplimentas yra gėlės, todėl nuo vyro dažnai jų gaunu. Gėlių, dovanų ar gražių žodžių sulaukiame ir per koncertus“, – sakė dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (195)