Paklausta apie tokią žymią pavardę, mergina tik nusišypso, akivaizdu, kad ir Viktorijai, nors yra dar visai jauna, teko įveikti ne vieną rimtą išbandymą. Olimpinę čempionę ir modelį sieja dar vienas bendras bruožas – tiek Rūta Meilutytė, tiek Viktorija Meilutytė savo didįjį karjeros šuolį pradėjo būdamos 15 metų. Rūta tokio amžiaus pelnė pirmą aukso medalį, o Viktorijai – tai karjeros pradžia.

„Neseniai grįžau iš Londono, dar šiais metais buvau Kinijoje, Paryžiuje, Stambule“, - skirtingus miestus ir šalis vardija Viktorija ir sako, kad bent trumpam sugrįžo į Lietuvą, kur ir yra jos gimtinė. Iš Kauno kilusi mergina niekada nesitikėjo, kad kada nors gali sulaukti tokio dėmesio, kokio sulaukia dabar.

Viktorija – išskirtinio grožio ir bruožų mergina, kurios tarptautinė karjera klostosi greičiau nei ji būtų kada pagalvojusi.

Viktorija M.

Karjerą pradėjo būdama 15 metų

Jauna mergina sutiko su DELFI pasidalyti savo artimiausiais darbais, karjeros istorija, darbo užkulisiais ir suvokimu, kas jai yra graži moteris.

Viktorija pasakoja, kad modelio karjerą pradėjo dar būdama paaugle, kai jai buvo vos 15 metų. Tokiai jaunai merginai nauja patirtis buvo labai didelis išbandymas.

„Savo karjerą pradėjau būdama vos 15 metų. Tada nuėjau į modelių atranką vienai Lietuvos agentūrai. Galiu užtikrinti, kad tikrai nieko nesitikėjau, galbūt norėjau tiesiog save išbandyti, man tai buvo tarsi iššūkis, norėjau pažiūrėti, ar įveiksiu, ar man pavyks su tuo susidoroti. Nuo tada viskas ir prasidėjo – pirmosios rimtos atrankos, pirmosios didžiulės fotosesijos ir, žinoma, kelionės“, - DELFI sako V. Meilutytė.

Į ateitį žvelgia atsakingai

Paklausta apie savo didžiausius iššūkius ir darbus, Viktorija sako, kad į kiekvieną darbą žiūri labai rimtai, todėl tiesiog „paprastų“ fotosesijų jai tiesiog nebūna.

„Manau, kad kiekviena kelionė, kiekviena pasirašyta sutartis su užsienio agentūromis, kiekvienas darbas yra labai didelis pasiekimas, žinant kokia didžiulė konkurencija vyrauja tarptautiniu mastu. Tačiau labai džiaugiuosi kiekviena diena, praleista užsienio šalyse nuo tokio jauno amžiaus. Kiek visko patirta... Tikrai nėra lengva 16 metų vaikui lakstyti su žemėlapiu po svetimą šalį, staiga pradėti gyventi visiškai savarankišką gyvenimą ir pilnai savimi pasirūpinti. Visos šios patirtys ir sukūrė šiandien mane tokią, kokia ir esu“, - sako V. Meilutytė.

„Žinau, kad visą gyvenimą nedirbsiu modeliu, tačiau dar bent jau kelerius metus, manau, esu tam tikrai pasiruošusi. Galbūt ateityje pavyks būti kitoje barikados pusėje. Pavyzdžiui, galbūt dirbsiu agentūroje, o galbūt visiškai pakeisiu kryptį. Sunku pasakyti, nes gyvenimas ir aš pati jau parodžiau, kad viskas gali pasisukti labai netikėta linkme“, - pasakoja Viktorija.

Konkurenciją jaučia

Viktorija neslepia, kad konkurenciją tarp modelių tikrai jaučia, tačiau ji prasideda peržengus Lietuvos ribas – užsienyje.

„Lietuvoje yra labai daug gražių ir įdomių merginų, kurios čia tampa modeliais. Tačiau, mano nuomone, tikroji konkurencija prasideda tada, kai dalyvaujame kastinguose į užsienio agentūras. Nors toji konkurencija yra tik tame ar tu būsi pasirinkta, ar ne, o kažkokių jaučiamų negatyvių jausmų ar žaibuojančių merginų akių tikrai nematau ir nejaučiu“, - atvirauja V. Meilutytė.

Mergina neslepia, kad komplimentų sulaukia dažnai ir visi jie jai yra labai mieli širdžiai.

Neįprastų veido bruožų mergina dažnai išgirsta iš aplinkinių, kad yra panaši į vieną ar kitą garsų žmogų.

Panaši į Holivudo aktorę?

Kartais žmonės sako, kad jiems ji labiausiai panaši į garsią Holivudo aktorę Millą Jovovich.

„Ne kartą esu girdėjusi, kad esu panaši į Kristen Stewart. O labiausiai noriu būti panaši į save.

Komplimentus galime skirstyti į paviršutinius ir tuos tikruosius, kai žmogus iš tikrųjų tave pastebi, o ne tik išorinį grožį. Todėl, kad ir kaip miela iš nepažįstamo žmogaus sulaukti komplimentų, jie niekada nebus tokie reikšmingi ir šildantys kaip iš artimo, kuris žino ir mato daugiau nei paviršių“, - DELFI sako Viktorija.

Kiekvieną dieną su naujais žmonėmis susipažįstanti Viktorija neslepia, kad daugelis žmonių ją įkvepia, tačiau labiausiai – pats brangiausias žmogus jos gyvenime.

„Jeigu reikėtų konkrečiai paminėti įkvepiančias moteris, tai pirmuoju numeriu būtų mano mama. Tai moteris, iš kurios visada galiu semtis stiprybės ir atsiminti, kad visi sunkumai įveikiami. Kalbant apie autoritetus, kiekviename žmoguje galime įžvelgti dalelę to, kur norime pasistiebti, kas mus įkvepia ir kreipia reikiama linkme. Tuo stengiuosi ir vadovautis, nes žmogus autoritetas - pilnai išpildantis mano vertybes ir įsitikinimus man neegzistuoja, bet sukurti tų savybių rinkinį aš galiu“, - sako Viktorija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (210)