Antradienio vakarą LNK eteryje buvusi scenos atstovė pripažino, jog yra ryžusis ne vienai plastinei operacijai ir tikrai nesupranta, anot jos, apsileidusių moterų, kurios skundžiasi, jog trūksta pinigų savo grožiui.

„Manau, kad negražių moterų nebūna. Būna tik apsileidusios arba ne. Man grožis asocijuojasi su estetišku vaizdu: gražiais plaukais, sutvarkytais nagais, švariais bateliais ir drabužiais.

Sveikas žmogus negali būti apkūnus. Apkūnūs žmonės turi begalę problemų. Jų mityba sutrikusi. Nukenčia ir oda, ir plaukai. Estetiškas vaizdas man yra grožis“, – dėstė ji.

Anot Vitos, graži moteris gali būti ir visiškai natūrali, tačiau tvarkinga ir pasitempusi. Tačiau ji pati, nors ir ne kartą kreipėsi į plastikos chirurgus, sako, jog sau visada patiko. “<...> Kažką pasitobulinau, pasportavau ir mano nuomonė man yra svarbiausia. Joks vyras man gyvenime nepasakytų, kaip turiu atrodyti. Galiu paklausti mamos, gal man reikėtų kažką pasikoreguoti, gal kitaip atrodau.

Turėjau begalę problemų, daug nervų ir paakiai buvo įkritę. Čia galima koreguoti mityba, sportu“, – sakė ji pabrėždama sveikos gyvensenos naudą.

Anot buvusios atlikėjos, būdama trijų vaikų mama ji susiduria su nemenkais iššūkiais. „Kiekvieną rytą kelčiausi 7 val, bet keliuosi 6:30 val tam, kad turėčiau pusvalanduką sau.

Kasdien vaikštau natūrali. Žinoma, be vakarinio makiažo. Būnu susitvarkiusi ir man bent jau atrodo, gražiu, sportišku kūnu“, – sakė ji laidoje „Yra kaip yra“.

Laidos vedėjos klausiama apie komentarus viešojoje erdvėje, Vita atsakė, jog jų paprastai neskaito, nors pasitaiko, kad ir užkliūna. Moteris prisiminė ir jai įstrigusį atvejį. „<...> ten buvo itin žiaurus komentaras apie mane. Galvojau, bent pažiūrėsiu, kaip ta moteris atrodo. Įsijungiu (jos profilį socialiniame tinkle) ir kiekviena nuotrauka – riebaluota galva, nagai plastmasiniai, pusę nuaugę, namų aplinka...visa apsidergusi. Ir aš galvoju, kad kol rašai komentarą apie mane, geriau jau išsiplautum galvą“.

LNK eteryje V. Jakutienė taip pat pripažino, jog nuo paauglystės jai nebuvo svetimi ir kompleksai. Aukštas ūgis ją trikdė, o kadangi visos draugės buvo gerokai žemesnės, Vita ne tik neavėdavo aukštakulnių, tačiau ir svajojo apie žemesnį ūgį. Vita pripažino, kad aukštakulniai ilgus metus buvo jos svajonė. „Buvau be galo liekna. Gerdavau proteiną ir dėdavausi ne vieną porą pėdkelnių. Sakydavo, kad pagaliukas, o kad dabar tai sugrąžinti... (juokiasi)“, – pasakojo ji apie savo paauglystę ir pridūrė, jog iš tiesų grožio standartų nesivaiko ir yra laiminga tokia, kokia yra.

Tačiau prekiaudama drabužiais V. Jakutienė pastebėjo, kad publikuodama tik XS ir S dydžių drabužių, kurie tinka jai pačiai, nuotraukas ji sulaukė ir klausimų apie L bei XL drabužius. Tai privertė moterį susimąstyti bei atvežti daugiau įvairesnių dydžių. „Mūsų Lietuvoje yra pilka masė, pilki žmonės. Stengiuosi atvežti drabužius, kurie turi spalvą. <...> viskas yra priderinama. Esu už tai, kad sveikai maitintis, ir jei puošiasi – tai yra pagirtina. Kartais nesvarbu ta figūra. Gali ir daug daugiau sverdamas gražiai apsirengti.

Visiems atrodo, kad jei aš pupytė, graži, save prisižiūriu, atrodo, kad vaikų nežiūriu. Kai pasipuošiu ar po kokio filmavimo atvažiuoju į darželį pasiimti vaiko, tai ačiū Dievui, kad auklėtojos, direktorės ir tėveliai vaikų žino, kad esu atsakinga ir pareiginga, bet kas manęs nepažįsta, galvoja, kad vos ne bloga mama, nes spėju ir vaikus auginti, ir sau laiko skirti“, – apgailestavo laidos herojė.

Kartu Vita pripažino, kad su savo vyru Justu Jakučiu, kuris šiuo metu atlieka bausmę įkalinimo įstaigoje, skiriasi jau dvylika metų. Tačiau apie tai, kad su mylimuoju suka skirtingais keliais, moteris pranešė dar prieš keletą mėnesių socialiniame tinkle „Facebook“.

„Neturėjau pavienių santykių ir vyrų nekeičiau kaip kojinių. Vyrai buvo geri ir ėjimais į kairę neužsiiminėjo. Pagarba jiem.

Vyrus rinkausi atsakingai. Vyro išvaizda man be galo svarbi. Su pilvotu, nutukusiu ir juodom panagėm vyru negalėčiau gyventi. Tiek pirmas, tiek antras vyras (buvo) labai išvaizdūs, užsiimantys ir sportuodavo. Galbūt jie nebuvo geri kažkam, bet man, mano šeimai ir vaikams jie buvo geri“, – pasakojo Vita.

Primename, kad V. Jakutienė ilgus metus buvo ištekėjusi už šiuo metu kalinčio J. Jakučio, tačiau dar prieš trejus metus palaikė artimus santykius su jos akivaizdoje nužudytu nusikalstamo pasaulio atstovu Deimantu Bugavičiumi.

Visą laidos įrašą galite pamatyti ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (876)