Akvilina šypsodamasi sako, jog dabar ji gyvena muzika, gilinasi į dvasines praktikas, kuria aplink save pozityvią aplinką ir mėgaujasi gyvenimu. Neseniai kūrybinga moteris pristatė su jos bei jos brolio vakarėlių serijomis susijusią drabužių liniją „Cinnèmon“ ir toliau sėkmingai didžėjauja, filmuojasi naujo formato daugiaserijiniame TV filme „Turtuolis vargšas.

„Tiesą sakant, kalbant apie dabartinį laikotarpį, bene daugiausiai džiaugsmo teikia muzika. Ji yra didžiausia mano gyvenimo meilė ir aistra. Per ją aš realizuoju save, o elektroninė muzika į mano gyvenimą atneša labai daug laimės“, – kalbėjo A. Ubartaitė.

DELFI pašnekovė atvirai sako, jog tikėti savo svajonėmis ir toliau nepasiduoti siekiant tikslų ji nori paskatinti ir kitus žmones. „Noriu paraginti nebijoti garsiai svajoti ir savo realybę kurti pozityviai. Viskas išsipildo. Esu puikus to pavyzdys“.

Šis jos darbas su prabangiųjų „Lamborghini“ kūrėju taip pat yra susijęs ir su sena jos svajone. Dar praėjusiais metais žinomas modelis dalyvavo atrankoje, kur buvo ieškoma manekenių analogiškai reklamai, nors tąkart sėkmė jai nenusišypsojo.

Šiemet į Milaną Akvilina vyko groti, tačiau kartu pranešė savo agentūrai Italijoje, kuri turi atskirą talentų nišą, jog kurį laiką liks šalyje ir mielai sudalyvautų atrankose. Šįkart ji sužinojo tik tiek, kad aktoriaus reklamai ieško aukščiausios klasės automobilių kūrėjas. Nuojauta jos neapgavo. Paskutinę sekundę atskubėjusi į atranką gražuolė buvo pasirinkta reklamos užsakovo ir tapo pagrindine vaizdo klipo žvaigžde.

Ši atranka buvo skirta ne modeliams, o profesionalams, kurie ne tik turi patirties filmavimo aikštelėje, bet ir geba puikiai vaidinti. Akvilina aktorystės išmoko Stambule ir Lietuvoje, todėl kameros jos gyvenime nėra naujiena, o vaizdo klipo režisieriai pastebėjo, jog lietuvaitė išsiskyrė savo organiškumu ir tikroviška vaidyba.

Paklausta, ar nejautė baimės ar streso dėl itin didelės atsakomybės, A. Ubartaitė nusišypsojo: to išvengti nepavyko. „Sąmoningai streso nejaučiau, bet pasąmonėje jis buvo labai didelis. Tai nereali patirtis, kuri man yra neįkainojama. Kita vertus, iki jos nueitas ir ilgas kelias.

Jei atvirai, iki šiol esu tarsi transo būsenoje ir vis dar sunku suvokti, kur filmavausi ir kas įvyko mano gyvenime“.

Filmuojantis Akvilina ir visa komanda laikėsi visiško konfidencialumo. Niekas negalėjo įkelti nuotraukos ar vaizdo įrašo iš filmavimo aikštelės, o prieš įžengiant į ją, komandos narių telefonai buvo patikrinti.

„Dideliu iššūkiu filmuojant tapo ir tai, kad prie automobilio filmavimo metu buvo pritvirtintos 300 000 eurų kainuojančios „Alexa“ kino kameros. Ir man reikėjo žiūrėti ne tik, kaip nufilmuoti epizodą, suvaidinti, bet ir stebėti, kad nenukentėtų automobilis ar kameros.

Tik įsivaizduokite: spaudi greičio pedalą, plaukai plaikstosi į visas puses, matai kelią, turi vaidinti ir dar žiūrėti, kad viskas liktų taip, kaip yra“, – prisiminė ji.

Tačiau adrenalinas aktorei padėjo ir daug kartų kartoti scenų nereikėjo. Akvilina neslepia, jog tai buvo vienas įspūdingiausių projektų jos gyvenime, o ši patirtis suteikė daugiau pasitikėjimo savimi, tačiau sustoti ji dar toli gražu neketina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)