„Praėjusių metų rugpjūtį sukūrėme šeimą. Noriu jums išduoti labai didelę paslaptį, bet šiandien ant scenos aš stoviu ne viena“, – sakė viename didžiuliame renginyje penktadienį dalyvaujanti TV laidų vedėja ir žurnalistė.

Tai bus pirmoji Bilių poros atžala.

Žodžio kišenėje neieškanti, drąsiai apie savo skaudžius išgyvenimus ir įveiktas baimes kalbanti, aktyviai silpnesnius ginanti žurnalistė Daiva Žeimytė-Bilienė DELFI laidoje „Netobulos“ dar visai neseniai pasakojo apie savo romantiškąją pusę, kovas už laimingą gyvenimą ir slaptas vestuves.

„Laimė mėgsta tylą. Niekada nebuvau viena tų, kurie labai garsiai kalba apie savo asmeninį gyvenimą. Dalinausi savo patirtimis, išgyventomis situacijomis, norėdama paskatinti kitus, esančius panašiose situacijose, kreiptis pagalbos, norėjau kitas moteris paskatinti, motyvuoti, įkvėpti nepasiduoti sunkiu laikotarpiu. Manau, kad dažnai moterys po skyrybų nežino, kaip tvarkytis su emocijomis, kaip sau padėti. Todėl mačiau prasmę dalintis tuo, kaip aš sau padėjau. Tikiu žodžio galia, esu įsitikinusi, kad pasakoti apie savo gyvenimą tiesiog tam, kad pasakotum, neturi jokios prasmės. Būtent todėl nejaučiau jokio poreikio nei girtis savo naujais santykiais, nei pasakoti, kad ketinu tuoktis. Šiuo klausimu mūsų su vyru nuomonės sutapo“, – neseniai DELFI studijoje pasakojo garsi moteris.

„Yra trys dalykai, kuriais mes su vyru vadovaujamės. Pirmasis, kaip jau minėjau – laimė mėgsta tylą. Antrasis – mudu su vyru gerbiame vienas kito praeitį. Trečiasis – tikrai neketiname sėdėti užsidarę ir slėptis nuo viešumos. Tiesiog kartu mums yra labai gera, įdomu, sutampa požiūriai, įsitikinimai, netgi tam tikra prasme ir mūsų veiklos yra šiek tiek panašios, mūsų asmeninės istorijos yra neeilinės. Kartu mes turime daug ambicijų, gal net pakeisti pasaulį (juokiasi). Abu seniai supratome, kad mus sieja bendras empatijos jausmas, mums rūpi kiti žmonės. Mindaugas dirba su neįgaliaisiais, siekia kad neįgalieji tiek sporte, tiek apskritai gyvenime būtų labiau matomi. Man labai nepatinka žodis „integruoti“, nes jie jau yra visuomenės dalis, tiesiog svarbu, kad būtų labiau matomi, patogiai jaustųsi. Aš pati labiau dirbu su moterimis, su jų tam problemomis, nes tikiu, kad galima keisti požiūrį į moteriškumą, į bėdas, su kuriomis moterys susiduria. Todėl mes turime daug bendrų požiūrio taškų, kurie tik sustiprėja mums būnant kartu“, – sakė Daiva.

Paklausta, ar po vestuvių jau prasidėjo klausimai apie tai, kada gi susilauks atžalų, D. Žeimytė prieš keletą mėnesių juokėsi: “
Kadangi man jau trisdešimt aštuoneri metai, tai tokie klausimai jau seniai prasidėję ir tikriausiai jau visai esu nurašyta“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (299)