Ir nors Turniškėse jam vis dar priklausančiuose net 164 kv.m ploto namuose gyventi buvo patogu, dabar žinomas vyras išsikėlė į miesto centrą ir pripažįsta gyvenimo atokiau nuo senamiesčio ar centrinės miesto dalies privalumus.

„Aš ir pats iki šiol mėgau gyventi užmiestyje. Čia patogu vaikus priversti daugiau laiko praleisti lauke, o ir pačiam patinka į netoliese esantį mišką išeiti. Tačiau mieste dažniau susitinku su draugais, dalijuosi vaikų globą, tad jie (vaikai) dažnai būna namuose, kur eidami iš pamokų pasikviečia ir draugų, todėl veiksmo ir klegesio čia tikrai netrūksta (juokiasi)“, – apie pasikeitusį gyvenimo tempą pasakojo televizijos laidų vedėjas.

Giedrius Masalskis

Kaip sako Giedrius, šis jo gyvenimo laikotarpis padės užtikrintai apsispręsti dėl ateities ir to, kur gyventi jis norėtų vėliau. „Vėliau spręsiu, ar norėsiu gyventi judriame mieste, ar užmiestyje, o dabar, galima sakyti ir taip, kad apsigyvendamas centre atlieku eksperimentą ir stebiu“, – pasakojo pašnekovas.

Palikdamas dviejų aukštų kotedžą, kuriame yra trys miegamieji, G. Masalskis jaučiasi užtikrintai, nes naujas etapas žada ir naujus bei visada viliojančius gyvenimo iššūkius, o senuosiuose jo šeimos namuose kažkas kitas kurs savo laimę.

„UNOHUB" paslaugų centro nekilnojamo turto brokerė Rūta Pilkauskienė sakė, kad dėl buto nuomos ar pardavimo spręsti turės pats savininkas, o išvadas daryti dar anksti.

Paklausta, ar tai, jog būstas priklauso žinomam žmogui, daro įtaką jo nuomai ar pardavimui, o galbūt daugėja norinčių apžiūrėti smalsuolių, moteris atskleidė, jog gera reputacija pasitarnauja teigiamai, tačiau pasirinkimo tikrai nelemia.

„Naujas klientas renkasi vietą, turto vertę, patį būstą, o ne savininko istoriją“, – pasakojo ne kartą su žinomais klientais dirbusi moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (153)