Gyvenimą pakeitusi meilė

Kaip rašoma pranešime spaudai, su meile į kauniečio Edgaro gyvenimą atėjo ir viską aukštyn kojomis apvertę pokyčiai, o iš senų veiklų ir pomėgių liko tik sportas. Visa kita teko keisti tam, kad galėtų būti kartu su mylima moterimi.

„Meilė turi savo kainą (šypsosi). Mano gyvenime per pastaruosius kelis metus pasikeitė miestas, veikla, darbas, tačiau viskas keitėsi tik į gerą.

Visada yra gerai turėti šalia žmogų, su kuriuo gali veikti bene viską: leisti laisvalaikį, dirbti, ilsėtis... Visa tai ir suteikia malonumą gyvenime, – sako jis, – kalbant apie Nataliją, ji visada yra linksma, pasitempusi. Žinoma, būna įvairių akimirkų, tačiau ji linkusi į gyvenimą žiūrėti tik pozityviai ir yra labai ryžtinga. Jei ji užsibrėžia kokį tikslą – šis jai tampa ranka pasiekiamas. Tokie žmonės pozityviai veikia visus, kurie yra aplink“.

Ne kartą porai teko atsakyti ir į klausimus apie jų amžiaus skirtumą. Nors juos skiria net aštuoneri metai, už mylimąją jaunesnis Edgaras to niekada nejautė. „Man ji visada buvo ir yra graži moteris. Be to, kas ją pažįsta artimiau, vertina ne išvaizdą ar amžių. Tai yra žmogus, kuris turi milžinišką charizmą. Nieko panašaus iki jos gyvenime nebuvau sutikęs“.

Anot pašnekovo, visi intensyvūs pokyčiai jo gyvenimą pavertė dar įdomesniu, tačiau svarbiausių savo principų jis nepamiršo. Tiek kai dirbo kriminalistu Kaune, tiek dabar, kai dirba natūralius maisto papildus gaminančioje įmonėje Vilniuje, sportas ir sveikas gyvenimo būdas išliko viena didžiausių jo gyvenimo aistrų.

Patarimų negaili ir Natalijai

Daug metų sportuojantis vyras įsitikinęs, jog aktyviai gyvenant bei dirbant svarbu atkreipti dėmesį ir į poilsį, o kadangi jam laiko lieka nedaug, jis turi būti kokybiškas.

„Kadangi dirbau ir sėdimą darbą, ir nemažai sportavau, tikrai žinau, kad nugaros skausmai atsiranda būtent dėl to. Ilgą laiką sėdint, o ypač tai darant nepatogioje padėtyje, nesimankštinant, raumenys įsitempia. Be pertraukų greitai atsiranda ir skausmas pečių juostoje bei visoje nugaroje. Po kurio laiko nebepakanka ir pertraukų bei tempimo pratimų“, – patirtimi dalijosi E. Eidėjus.

Ir nors pati N. Bunkė pastaruoju metu sakė, kad priaugo net 15 kilogramų bei valgo viską, ko užsimano ir visiškai nesportuoja, Edgaras išduoda, jog jo patarimų paiso ir mylimoji.

„Žinoma, kad duodu ir Natalijai patarimų. Ji yra labai imli informacijai, todėl net ir per daug nesportuojant, o tinkamai susiderinus mitybą, jai pavyko atsikratyti nereikalingų kilogramų. Juk mityba ir yra pagrindinis raktas į norimus rezultatus, – pasakojo vyras, – tačiau tiek aš, tiek ir Natalija leidžiame sau valgyti ir tai, ko sveikuoliai tikrai nesirinktų (juokiasi).

Jei atvirai, aš manau, kad kiekvienas mūsų pats geriausiai supranta savo kūną ir ką gali valgyti, kad nebūtų nereikalingų kilogramų. Kiekvienam sportuojančiam žmogui jo sportinė forma ar figūra visada atrodys bloga ir bus dalykų, kuriuos norėsis pakeisti. Aš taip pat ne išimtis ir žinau, kad iki tobulos figūros man trūksta labai daug“.

Nauja tradicija kartu

Po dienos darbų jiedu su Natalija turi ir savo mažą ritualą, kuris jau spėjo tapti ir jų šeimos tradicija. Net jei ir nėra laiko atidėti darbus, vakarais jie įsispiria į masažines šlepetes su natūraliai akmenimis bei skiria laiko pabūti dviese, nors ir dirbant.

„Tiesą sakant, jas atradau aš ir kartu pripratinau Nataliją, kuri bėgiodama, koncertuodama ir tvarkydama reikalus praleidžia labai daug laiko. Pamačiusi mane su naujomis šlepetėmis Natalija greitai jas iš sveikospedutes.lt užsisakė ir pati (juokiasi). Pėdos juk kūno pamatas, todėl svarbu pailsėti ne tik po intensyvios dienos, bet reguliariai. Man patiko tai, kad jos stimuliuoja pėdose esančius svarbiausius akupunktūros taškus.

Dabar, kai nemažai laiko skyrėme būsto paieškų ir įrengimo klausimams, vakare vienas malonumas įsispirti į šlepetes ir taip pašalinti įtampą raumenyse. Palyginus praėjusią žiemą ir šią, pasikeitė ir imuniteto apsauga.

Kartu su subalansuotu maistu, vitaminais ir miegu, pagerinta kraujotaka padarė tikrus stebuklus. Namuose tvarkantis ir avint tokias šlepetes bent dvidešimt minučių per dieną, organizme tinkamai pasiskirsto krūvis ir dingsta įtampa. Tiek pakako, kad abu su Natalija pajaustume naudą, todėl dabar keliaujame su jomis ir į Kauną pas artimuosius, ir į koncertus“, – sakė E. Eidėjus.

Vienas didžiausių judviejų atradimo privalumų, pasak žinomos atlikėjos mylimojo, yra tai, jog nebereikia skirti laiko ir pinigų masažams. „Man tai didelis privalumas ir tikrai žinau, kad juos mėgsta ne visi, o jie šiandien būtini kiekvienam“, – juokėsi vyras.

Edgaras juokavo, jog dabar, kai atsirado ir nauji namai, laiko jie galės skirti tik tokiam poilsiui. „Tie, kurie bent kartą gyvenime kraustėsi ar įsikūrė naujuose namuose, puikiai žino, kad poilsis gali būti tik ant kojų“, – su šypsena sakė jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (231)