„Mes susipažinome šeimomis. Netikėtai taip atsitiko, kad mano tėtis viešėjo Lietuvoje ir po to mus Valdos šeima pakvietė į svečius“, – prisipažino dainininkas.

„Svečiai mūsų namuose buvo visiškai įprastas dalykas. Man pasakė, kad atvyksta Lietuvos garbės konsulas, kas man atrodė visiškai normalu, tačiau netrukus pasakė, jog atvyks ir jo sūnus – Alanas Chošnau. Aš nelabai supratau iš karto, kaip tai gali būti – Lietuvos garbės konsulas ir muzikos atlikėjas? Man užtruko šiek tiek laiko tai suprasti ir tada pasakiau mamai, kad bus įdomu“, – LNK laidoje sutuoktinio pasakojimą su šypsena pratęsė Valda.

Alanas Chošnau su šeima

Alanas tuo metu turėjo įrašinėti dainas ir net neplanavo atsidurti buvusio premjero ir jo šeimos namuose.

„Aš dabar labai džiaugiuosi, kad tuomet per akimirką vis dėlto apsisprendžiau palydėti savo tėtį į Valdos šeimos namus“, – sakė dainininkas.

„Alaną į savo gyvenimą priėmiau visiškai ramiai. O žinomumas manęs negąsdino, kadangi aš pati esu iš gana žinomos šeimos. Mano mama jau dvidešimt metų yra ištekėjusi už buvusio Lietuvos premjero ir dėmesio šeimai, pavardei tikrai netrūko. Apskritai buvau labai pripratusi prie žinomų žmonių namuose“, – „Nuo...Iki...“ pasakojo Valda.

Tiesa, dainininko tėtis ne kartą sūnui yra užsiminęs, kad gal jam nėra lemta sukurti šeimą. Jis svarstė, kad gal pramogos ir scena jam tinka labiau nei santuokos saitai.

„Mano tėtis atvažiuodavo į Lietuvą ir jis mane matydavo apsuptyje draugų, vakarėliuose, koncertuose. Jis susidarė tokį įspūdį, kad man viskas yra gerai, kad niekada gyvenime neketinu keistis, nes man ir taip viskas gerai. Iš tikrųjų aš ir pats viduje irgi nesitikėjau, kad gyvenime taip atsitiks, jog sutiksiu tokį nuostabų žmogų. Man tai pačiam buvo didelis siurprizas. Didelis siurprizas“, – laidoje kartojo Alanas.

Alanas Chošnau su žmona Valda

Dainininkas Valdą sužavėjo savo ramumu ir tuo, kad su juo ji jautėsi saugi. Poros santykiai rutuliojosi labai greitai – jau po kelių mėnesių jiedu susižadėjo. Tai nebuvo įprastos lietuviškos piršlybos, o įspūdinga šventė pagal kurdų tradicijas.

„Visų pirma, buvo labai įspūdingos, gražios sužadėtuvės. Alanas man pasipiršo Jordanijoje, tuo metu, kai mes viešėjome pas Alano tėtį ir jo šeimą. Buvo suorganizuota labai graži šventė pagal visas Artimųjų Rytų tradicijas – su palaiminimu, su svečiais, su kurdiškais šokiais, patiekalais ir tradicijomis. Pirma dalis buvo labai graži ir su visu tuo šeimos palaiminimu mes atvykome į Lietuvą, kur susituokėme pagal krikščioniškas tradicijas“, – LNK eteryje pasakojo muzikanto žmona.

Žiniasklaida tuomet gaudė kiekvieną žinią apie Alano ir Valdos vestuves. Fotografai tikėjosi, kad jiems pavyks jaunuosius užfiksuoti vestuvių dieną, tačiau pora buvo pasiryžusi nuslėpti savo šventę. Vestuvės priminė tikrą detektyvą – iki šiol niekas nežino, kur Valda ir Alanas susituokė. O spaudoje buvo pasirodę spėlionių, kad vengdami žiniasklaidos dėmesio, pora aukso žiedus sumainė Rygoje. Tačiau Alanas po aštuonerių santuokos metų atskleidžia – jų santuoka įvyko Lietuvoje.

„Taip, susituokėme Lietuvoje. Bet įdomumas yra tame, kad spaudoje buvo daug spėlionių ir tiek, kiek mums yra žinoma straipsnių, tai nė vienas iš jų nebuvo teisingas. Taip iki šiol lieka paslaptis, kur mes Lietuvoje susituokėme“, – su šypsena laidoje sakė Valda.

Alanas Chošnau su žmona Valda

„Viskas, kas buvo rašoma, neatitiko tiesos. Galiu pasakyti tik vieną dalyką, kad kai mes turėjome važiuoti į bažnyčią, mes gavome žinią, kad jei mes norime privatumo, geriau mums važiuoti į kitą vietą, nes mūsų lauks žiniasklaida, todėl mes tą pačią dieną pakeitėme vietą ir važiavome visai kitur“, – žmonai pridūrė Alanas.

Dainininkas A. Chošnau niekada neatviravo apie savo asmeninį gyvenimą – šeimą, vaikus ir santuoką su buvusio Lietuvos premjero podukra Valda. Muzikos atlikėjo žmona taip pat yra labai reta viešnia pramogų pasaulio vakarėliuose. Tačiau dabar Alanas verčia naują gyvenimo ir karjeros puslapį. Išsiskyrus grupei „Naktinės personos“, Alanas grįžo į solinę karjerą ir visai netrukus pristatys naują muzikinį vaizdo klipą. Dainininko žmona Valda dažniausiai būna viena pirmųjų, kuri įvertina savo vyro kūrinius.

„Man jos nuomonė yra labai svarbi“, – LNK laidoje sakė Alanas.

„Kadangi Alanas, kaip muzikos atlikėjas, yra žinomas visiems jau daug metų ir yra tapęs viešu asmeniu, kuomet jo kūryba yra vieša ir skirta visiems, tai natūralu, kad jis yra daugiau matomas kaip profesionalas. O kaip šeimos žmogus – retai“, – pasakojo dainininko žmona.

Alanas Chošnau su žmona

Tiesa, pasiūlymų dėl interviu ar papozuoti ant žurnalo viršelių pora tikrai sulaukdavusi ne kartą.

„Siūlė nemažai. Siūlė, prašė, atakuodavo ir dabar nesustoja“, – tikino muzikinių tekstų autorius.

„Aš nesvarsčiau apie šeimą, apie vaikus, neplanavau vesti, tačiau pažintis su Valda man yra didžiulė Dievo dovana“, – tvirtino Alanas.

„Pas mus viskas įvyko labai greitai ir spontaniškai. Nuo pažinties dienos iki vestuvių dienos Lietuvoje buvo praėję penki mėnesiai. Mes net negyvenome kartu. Viskas įvyko pagal klasikinį modelį. Bet tame yra didelis pliusas, nes mes jaučiamės, kad iki šiol esame įsimylėjimo, pasimatymų ir gyvenimo kūrybos fazėje. Mes nepavargę vienas nuo kito, mes dar nežinome visų paslapčių, pliusų ir minusų. Viskas išėjo natūraliai, kuomet tu žmogų atrandi pakeliui“, – „Nuo...Iki...“ laidoje sakė Valda.

Netrukus po vestuvių Alanas su žmona susilaukė sūnaus Augusto Alano. Vėliau porai gimė ir dukra Izabelė Atėnė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (283)