„Taip, man tai pirmas kartas BAFTA renginyje“, – džiaugsmo neslėpė Olivija, kuriai teko garbė susipažinti su britų aktoriais Tomu Hiddlestonu ir Eddie Redmayne’u.

Stilistė dalyvavo ne tik apdovanojimų teikime, bet ir prieš BAFTA ceremoniją vykusiuose renginiuose – specialiame aukcione bei prašmatnioje vakarienėje penkių žvaigždučių viešbutyje „The Savoy“ Londone. Tačiau, žinoma, smagiausia dalis Olivijai buvo pati apdovanojimų ceremonija.

„Aš labai džiaugiuosi, kad buvau pakviesta į renginį. Žinau ir tai, kad bilietus į BAFTA buvo galima įsigyti, tačiau tokiu atveju svečių vietos yra pačiame salės viršuje, toliau nuo scenos. O kvietimus turintys svečiai po apdovanojimų buvo vežami į kitą lokaciją – Grosvenor House (penkių žvaigždučių viešbutis Londone), kur laukė vakarienė ir afterparty su aktoriais bei kitais žmonėmis, prisidėjusiais prie filmų kūrimo.

Nemeluosiu, labiausiai džiaugiausi, tarsi maža mergaitė, kai pamačiau, kad prie kito stalo, visai šalia sėdėjo aktorius Henry Goldingas. Tiesą pasakius, sėdėjome nugara į nugarą, o aš mintyse juokavau: „Ak, kvėpuojame tuo pačiu oru“ (juokiasi). Neseniai žiūrėjau filmą „A Simple Favor“ ir man labai patiko šio aktoriaus charizma. Jau salėje jį stebėjau, o netrukus – dar ir vakarieniavome vos ne kartu“, – juokėsi pašnekovė.

Prie kiekvieno stalo VIP zonoje iš viso sėdėjo apie 10 žmonių. Prie Olivijos staliuko sėdėjo aktorė Sophie Okonedo, kuri, pasak lietuvės, realybėje buvo miela, kukli ir labai maloni.

„Taip pat vakarienės metu teko matyti Taylor Swift, Margot Robbie, kuri man yra gražiausia ir šarmingiausia aktorė. O būdama salėje stebėjau Kate Middleton, kaip ir kada ji ploja, koks jos etiketas. Net prigavau save kopijuojant jos plojimo manieras (juokiasi). Viena įspūdingiausių akimirkų buvo tuomet, kai buvo visiems pranešta atsistoti ir pagerbti ateinantį princą Williamą ir jo žmoną K. Middleton. Visi stovėjome tyloje ir laukėme kol jie prieis savo vietas pačiame scenos priekyje. Taip pat per apdovanojimus teko stebėti Bradley Cooperį, elegancijos nestingančią Meryl Streep, Rami Maleką. Įdomu buvo matyti tokius talentingus aktorius iš taip arti, kuomet esi juos matęs savo mėgstamuose filmuose ir žaviesi jų herojais, talentu“, – DELFI prisipažino O. Plekavičiūtė.

Olivija Plekavičiūtė BAFTA apdovanojimuose

BAFTA renginiuose Olivija vilkėjo dvi skirtingas sukneles. „Aukcionui ir vakarienei vilkėjau auksinę ilgą suknelę iš „Aloura London“, nes aprangos kodas buvo „a touch of gold“ (liet. aukso prisilietimas), o aš, kaip mano draugai juokavo, atvykau su „a splash of gold“ (liet. aukso pliūpsnis). Apdovanojimams pasirinkau skirtingą įvaizdį – tai sidabrinė, melsva suknelė iš „Georges Makaroun“, su kristalais, perlais ir plunksnomis. Suknelė buvo atsiųsta iš Paryžiaus, vos dieną prieš apdovanojimų ceremoniją“, – pasakojo ji.

DELFI primena, kad sužinoti daugiau apie įvykusius apdovanojimus ir išvysti visą BAFTA laureatų sąrašą galite paspaudę čia.

Raudonojo BAFTA kilimo žvaigždės:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)