Susirinkę gimtadienio dalyviai ne tik sveikino jubiliatą, bet taip pat turėjo progą pirmieji išvysti naują R. Skaisgirio prodiusuotą ir R. Rudoko režisuotą kino juostą „Pasmerkti. Kauno romanas“.

„Nuostabus vakaras su vyru. Didžiuojuosi juo labai“, – prisipažino J. Rudokė.

„Dabar į viešumą ištrūkstame dažniau, nei per nėštumą ar pirmaisiais mėnesiais po jo. Kuomet yra tokios progos, noras – tada ir išeiname. Tiesą sakant, dabar renginiuose rodomės vis dažniau, nes sūnus jau šiek tiek paūgėjęs – jam jau penki mėnesiai, todėl išeina skirti laiko ir sau“, – pridūrė ji.

Tiesa, Justina tikina, kad nors jai ir smagu apsilankyti vakarėliuose, geriausiai ji jaučiasi namuose.

Ramūnas ir Justina Rudokai

„Man ir namuose labai gerai. Tikrai džiaugiuosi, kada būname visi kartu – tai man pats geriausias laikas. Ramūnas, nors ir labai daug dirba, skiria daug laiko šeimai. O jei kažkur išeiname – tai jau visada kartu. Vieno vyro neišleidžiu, o manęs vienos vyras irgi neišleidžia“, – juokavo ji.

Kol kas apie pasirodymą su sūneliu viešumoje Justina nesvarsto, anot jos, viskas yra savas laikas.

„Matyt, tai bus tada, kai jau pats vaikas nuspręs pasirodyti. Dabar, kol jis dar mažas, nėra ko rodyti jo veiduko“, – šyptelėjo pašnekovė, kuri patikino, kad būti mama – jai vienas malonumas.

„Mūsų vaikas yra tobulas. Miega ilgai, yra ramus ir mes labai džiaugiamės kiekviena minute, kai būname kartu“, – sakė ji.

Pasiteiravus, ar šis ramus vaikelis gali būti priežastimi susilaukti daugiau mažylių, Justina neslepia: „Šis vaikelis tikrai ne paskutinis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)