Dviejų aukštų mūrinis namas Klaipėdos rajone, Jakų kaime buvo pirktas Natalijai dar gyvenant su Deivydu. 230 m² ploto būste yra įrengti penki kambariai, tad vietos pakakdavo tiek Deivydo, tiek Natalijos šeimoms, nes net ir išsiskyrę jie mielai bendravo.

Dar prieš parduodant būstą Natalija DELFI pasakojo, jog tai bus puikus būstas ramybę dievinantiems žmonėms, kadangi jis yra atokiau nuo pagrindinio kelio ir miesto triukšmo.

Tačiau šiandien pabudusi N. Bunkė jau žinojo, kad jos mylėti namai priklauso kitiems žmonėms, kurie ten kurs naują savo gyvenimo istoriją.

„Labai liūdna, bet kažko pabaiga yra kažko kito pradžia. Užvėrus vienas duris, atsiveria kitos, todėl dabar dar likęs liūdesys ir atsikėliau visa apsiašarojusi. Man liūdna, nes kiekvienas namo kampas buvo mano pačios numylėtas, nučiupinėtas.

Deivydas mažiau gal tų rankų pridėjo, bet aš tą namą visus tuos metus ir prižiūrėjau. Kiekvienas augalas pasodintas, kiekvienas daržas nuravėtas ir remontai daryti mano rankomis. Žinoma, tas namas nebuvo kažkoks labai stebuklingas, bet jis tiesiog buvo mano.

Ten ir daug gražių prisiminimų liko. Dar vakar su naujais savininkais kėlėme šampano taurę ir prisiminiau, kiek toje virtuvėje yra visko apkalbėta, kiek visokiausių planų kurta...“, – į prisiminimus paniro DELFI pašnekovė.

Tiesa, apie tai, jog namo nebeliko, Natalija sūnui Kristupui neskuba pranešti. Berniukas žinojo, kad jo mylimi vasaros namai Klaipėdoje yra parduodami, tačiau apie tai, kad namo nebėra, o ten praleistas laikas liks tik prisiminimuose, jis dar nežino.

„Tai buvo jo namai ir jis visada norėjo važiuoti į Klaipėdą. Ten yra jo automobiliai, kiemas. Jis savo elektriniais automobiliais nuvažiuodavo prie vieno krūmo serbentų paskabyti, tuomet prie kito šilauogių. Ko ten tik nebuvę. Tai buvo mūsų vasaros namai.

Tai ir Zvonkų etapo pabaiga. Atsiskyrėme ir nebuvo taip, kad tas namas didelė našta, bet supratome, kad brangu namą išlaikyti ištisus metus, o būti jame tik du mėnesius. Negalime sau leisti laikyti kaip vasarnamį, tad nusprendėme, kad būtų protinga parduoti. Tikrai aplankysime ir jau sutarėme vasarą.“, – kalbėjo ji.

Tiesa, parduodant būstą neapsieita ir be nesklandumų. N. Bunkei teko susidurti su biurokratiniais klausimais. Tam, kad galėtų pati išsiregistruoti iš namų Klaipėdoje ir prisiregistruoti tėvų namuose Kaune, ji turėjo iš namų Vilniuje išregistruoti ir sūnų, nors jis tame pačiame bute priregistruotas su jo tėčiu Danieliumi Bunkumi. „Neva mama negali būti priregistruota atskirai nuo vaiko, nors jis turi ir tėtį. Dabar vaiką turėjau priregistruoti pas jo senelius taip pat ir iki 18 metų taip lengvai negalėsiu perregistruoti. Tai absurdiška tvarka“, – apgailestavo žinoma moteris.

Pasiteiravus, ar ji jau artėja ir link savo svajonės įsigyti kotedžą, Natalija nusišypsojo. Ši svajonė jau vis arčiau išsipildymo. „Realiai jau galėčiau nusipirkti, bet nelabai randu, ko noriu. Žinoma, ir suma truputėlį riboja. Negaliu sau leisti pusę milijono eurų mokėti Vilniuje už kotedžą, bet ieškosime intensyviai ir „Instagram“ man padeda, nes vis gaunu žinučių su skelbimais.

Su Edgaru mėgstame ir naktimis pavažinėti po Vilnių bei pasidairyti po vietas, kur parduodami kotedžai. Tad nepykite, mielieji, jei pamatysite baltą BMW, kuris sukiosis aplink. Mes tikrai apvogti nieko nenorime“, – juokėsi pašnekovė.

Kartu su Natalija vakar į Vilnių iš senųjų namų iškeliavo ir nemažai sentimentus keliančių daiktų. Grupės YVA plakatai, judviejų su Deivydu dueto skrajutės, iškarpos, didžiulė skrynia su žurnalų ir laikraščių iškarpomis bei gausūs apdovanojimai dabar savo vietą ras naujuose jos namuose.

Senieji merginų grupės YVA kostiumai taip pat nebuvo pamiršti. Juos Natalija atiduos savo bičiulei Kristinai, kuri savo šokių ir sporto studijoje „Tina Dance“ prikels istorija tapusius drabužius naujam gyvenimui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (236)