Žinia, kad Mantas planuoja pasipiršti savo širdies draugei nebuvo naujiena. Jau ilgą laiką šia tema atvirai kalbėjo ir pats komikas, ir jo bičiuliai, kurie ragino jį nedelsti. Kiek anksčiau humoristas DELFI prisipažino, kad klausimą „Kada vestuvės?“ jis dažniausiai girdi ne iš savo artimos aplinkos, o... žurnalistų.

„Žurnalistai dažniau to klausia nei artimieji. Kas pusę metų gaunu žinutę, ar kartais neplanuojame tuoktis“, – juokėsi komikas.

Tuomet pasiteiravus, ar šiuo klausimu jis ir jo mylimoji Aistė nejaučia spaudimo iš tėvų, pora patikino, kad net jei ir tokios naujienos būtų labai laukiamos, artimieji viską palieka spręsti jiems patiems.

„Žinoma, tokie klausimai yra neišvengiami. Ypatingai tokie dalykai domina vyresniąją kartą, močiutes. Tėtis žinutėje vis užsimena ne tik apie vestuves, bet ir apie vaikus. Mano tėvai manęs susilaukė labai anksti, vos sulaukę dvidešimties, tad, matyt, jiems sunku suprasti, kaip aš, būdamas trisdešimties, dar neturiu šeimos“, – žiemos pradžioje DELFI pasakojo Mantas.

„Suprantu, kad jie to nori, laukia, bet ne jiems reiks juos auginti ir būti šalia 24 valandas per parą. Žinoma, tokios diskusijos mūsų šeimoje vyksta tik juokais. Mūsų šeimos nariai yra gana jaunatviški, todėl nejaučiame jokio spaudimo. Nesvarbu, ar pirma susituoksime, ar pirma susilauksime vaikų – jie bus patenkinti bet kuriuo atveju“, – džiaugėsi humoristas.

Šie metai porai išties ypatingi – Mantas ir Aistė ne tik susižadėjo, bet ir netrukus kelsis gyventi į savo būstą.

„Mūsų laukia persikraustymas į naujus namus, tad norisi, kad šis mūsų bendras žingsnis įvyktų be kliūčių. Mums su Mantu viskas klostosi po truputį, apgalvotai, tačiau viskas gyvenime ateina savaime“, – anksčiau yra teigusi A. Kabašinskaitė.

Savo širdies draugei tuomet antrino ir Mantas. „Tai, kas priklauso nuo mūsų pačių – susitvarkysime, tik norisi, kad likimas mums nekištų pagalių į ratus, jog nebūtų jokių nemalonių netikėtumų. O visa kita yra įveikiama, susitvarkysime“, – tikino komikas.

Mantas Katleris ir Aistė Kabašinskaitė

Susipažino per „Tinder“

DELFI primena, kad vienas garsiausių Lietuvos komikų M. Katleris apie savo asmeninį gyvenimą dažniausiai pasakoja viską paversdamas juokais. Tačiau garsusis humoristas turi ir visai kitokią savo pusę – jis prisipažįsta esąs gana uždaras, dažnai pavargstantis nuo žmonių šurmulio ir itin dėkingas likimui už jam pačiam netikėtą sėkmę bei pripažinimą. TV3 gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“ žinomas vyras yra papasakojęs ne tik apie karjeros pradžią, didžiausias svajones, bet ir apie santykius su mylimąja Aiste.

„Esu uždaras žmogus. Anksčiau negalėdavau švęsti tris dienas, galvodavau, kad nepakeliu alkoholio. Bet tada supratau, kad tiesiog pavargstu nuo žmonių, tai žmonės mane vargina“, – pasakojo pilnas sales gerbėjų prajuokinantis vyras.

Pirmą kartą pralinksminti žiūrovų M. Katleris į sceną lipo kone prieš dešimtmetį. Jau tuomet jo nuoširdumas, paprastumas ir humoro jausmas pelnė daugelio simpatijas. Žinomas vyras tikino, kad savo pasirinktu keliu yra itin patenkintas ir net viršijo savo paties lūkesčius.

„Niekada per daug neplanavau į priekį. Dabar iš viso jaučiu, kad esu aukščiau bambos šokęs. Ką iš viso planavau gyvenime pasiekti, dabar esu dešimt kartų aukščiau, nei galvojau, kad būsiu“, – žiūrovams yra pasakojęs humoristas.

Aistė Kabašinskaitė, Mantas Katleris

Retai apie asmeninį gyvenimą rimtai kalbantis M. Katleris laidos žiūrovams papasakojo ir apie santykius su jau kelerius metus šalia jo esančia Aiste. Komikas atviravo, kad su mergina susipažino kai kuriems neįprastu būdu – vienoje pažintims skirtoje programėlėje.

„Susipažinome Tinder, bet ji prašė manęs to nesakyti. Netikiu tuo, kad internetinės pažintys yra blogesnės už kitas pažintis. Ji, aišku, nenorėjo susitikti...“, – su šypsena pasakojo komikas.

DELFI primena, kad žinia apie romantiškus Manto ir Aistės santykius į viešumą išlindo prieš kelerius metus, kuomet niekada apie asmeninį gyvenimą neatviravęs komikas pasidalijo asmenuke, kurią pasidarė su mylimąja. Tai buvo pirmoji jųdviejų nuotrauka, leidusi suprasti, kad jiedu kartu yra oficialiai.

Tiesa, kalbos apie tai, kad garsaus komiko širdis yra užimta pradėjo sklisti šiek tiek anksčiau. Gerbėjai pro akis nepraleido naktiniame klube užfiksuotos nuotraukos, kurioje komikas laikė apkabinęs žavią brunetę. Tik vėliau paaiškėjo, kad tai – jo širdies draugė Aistė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (148)