Jau vienerius metus dukrelę auginantys tėvai pripažįsta, kad atsiradus vaikeliui jų gyvenimas nusidažė visai kitokiomis spalvomis.

„Daug kam vasario 12-oji yra tiesiog eilinė savaitės diena, tačiau mums su Danieliumi tai – ypatinga, be galo svarbi, brangi ir nepamirštama diena! Lygiai prieš metus mes pirmą kartą išvydome Tave, išgirdome Tavo verksmą! Pirmą kartą priglaudėme Tave prie savęs kaip mažą angeliuką! Nicole, mylimiausia mūsų dukryte, Tu nušvietei mūsų gyvenimą kitomis, dar nematytomis spalvomis, per šiuos metus mes patyrėme, atrodo, visų įmanomų emocijų paletę! Žaibišku greičiu pralėkė patys gražiausi mūsų gyvenimo metai, kupini naujų atradimų, potyrių ir nepamirštamų akimirkų visam gyvenimui! Ačiū Tau, Nicole, už didžiausią stebuklą gyvenime! Su pirmuoju gimtadieniu, mūsų mažoji princese!“ – į savo dukrą „Instagram“ tinkle kreipėsi V. Siegel.

Socialinėje erdvėje aktyvi D. Bunkaus mylimoji taip pat pasidalino ir juodai baltomis fotografijomis, kuriose įamžinta jų šeima. Viename kadre mažylė Nicole pozuoja tik su tėčiu. Švelnia akimirka pasidalinusi Viktorija savo vyrui taip pat skyrė gražius žodžius.

„Mergaitei tėtis visada bus pavyzdys, koks turi būti vyras! Labai džiaugiuosi, kad mūsų dukrytė turi tokį tėtį kaip Tu! Nicole turi puikų pavyzdį koks turi būti tėtis!“ – džiūgavo jauna moteris.

DELFI primena, kad žinia apie Danieliaus ir Viktorijos santykius žiniasklaidoje pasklido dar 2016-ųjų vasaros pabaigoje. Iš pradžių nenoriai fotoobjektyvams pozavusi pora netrukus ėmė drąsiai demonstruoti savo jausmus. Pora susižadėjo 2017-aisiais, Valentino dienos išvakarėse.

Šiuo metu sužadėtiniai savo gyvenimą kuria Kanuose. Iš pradžių į šią vietovę mylimieji išvyko dėl dukrelės, tačiau dabar jie tikri, jog priėmė patį geriausią sprendimą. „Sąlygos ir klimatas yra labai palankūs auginti vaikelį. Taip, ši vasara yra tokia, bet daugiau neprisimename, kada ji dar tokia buvo. Mes labai džiaugiamės, kad mažoji mus pastūmėjo šiam gyvenimo nuotykiui. Tai buvo labai geras sprendimas ir palaikome ryšį su giminėmis, draugais ir artimaisiais. Čia juk yra mūsų gimtinė. Tačiau ir draugai, ir mamytė aplanko. Juk jos anūkėlė yra ten“, – anksčiau yra pasakojusi V. Siegel.

Net ir gyvendami užsienyje žinoma pora sulaukia nemažai gerbėjų dėmesio, o Viktorija tapo ir socialinių tinklų žvaigžde. Vien „Instagram“ socialiniame tinkle ją seka beveik 70 tūkstančių internautų. Paklausti, kaip jų gyvenimą keičia žinomumas, jie sakė, kad vis dėlto geriau yra būti nežinomu žmogumi, bet kelio atgal nėra. „Socialiniuose tinkluose sulaukiu įvairiausių nuomonių, tačiau seniai užsiauginau storą odą. Vos tik susipažinusi su Danieliumi gavau iš jo patarimą, kad bėgant laikui pradėsiu neutraliai į viską reaguoti, kad ir kas ką man parašytų. Aš tik nusišypsau ir pasijuokiu. Jei žmogus gaišta savo brangų laiką tam, kad parašytų man ką nors įgeliančio, ką tai sako apie jį... Verčiau ką nors gero padarytų“, – tikino Viktorija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (151)