Į Kolumbiją visa Didžiulių šeima sugrįžta kasmet ir dažniausiai čia praleidžia mėnesį ar du, tačiau šiemet jų planus pakoregavo „Eurovizijos“ konkursas, tad kelionę teko sutrumpinti iki keletos savaičių. Žinomas dainininkas juokėsi, kad per visus 19 metų Lietuvoje jis tik dukart neatliko metinės migracijos procedūrų. Vieną iš šių kartų – taip pat dėl „Eurovizijos“ konkurso.

Tuo tarpu E. Jennings šią įsimintiną šalį lanko jau 12-ą kartą ir sako, kad rekomenduoja į Kolumbiją nukeliauti kiekvienam. Vardindama visus tokios kelionės privalumus, ji nepamiršo paminėti ir to, kad dabar čia kaip niekada saugu. Jau šeštus metus iš eilės šeima nuomojasi įspūdingą vilą, kurioje filmuojamos ir telenovelės.

„Kadangi čia yra mano gimtinė, jaučiuosi kaip vietinis. Kolumbija yra be galo įvairios kultūros, gamtos, išteklių ir kraštovaizdžių šalis. Gyvename tropikuose, turime snieguotų viršukalnių, dykumų, džiunglių, paplūdimių ir kt. Galbūt net teisinga būtų sakyti, kad yra labai daug Kolumbijų vienoje šalyje, tad didelė klaida yra bandyti pažinti šią šalį per labai trumpą laiką.

Ericos Jennings ir Jurgio Didžiulio atostogų Kolumbijoje akimirka

Kolumbija yra įvairiausių kultūrų ir ekosistemų sankryža. Kiekvienas ras kažką sau: nuo nuotykių su čiabuviais iki legendinių vakarėlių Kartgenoje ar Robinzono Kruzo vertų akimirkų užmirštose salose. Liksite nustebinti ir tai sakau ne tik kaip garbės konsulas (šypsosi)“, – pasakojo DELFI pašnekovas.

Šįkart į kelionę jie leidosi tarsi į ritualą, o paklaustas, koks buvo tikslas, su šypsena atkrito, jog „tiesiog pakrauti baterijas ir gerai pailsėti su šeima bei draugais“.

Anot Ericos, dažniausiai jie čia lankosi būtent žiemą, nes tai palankiausias metas dirbantiems šou versle. „Dažnai čia vykstame vasarį. Tai ramus mėnuo žmonėms, kurie dirba mūsų srityje. Po visų pašėlusių kalėdinių reikalų ir Naujųjų metų, vykstame žiemos atostogų.

Nesame ta pora, kuri mėgsta švęsti šv. Valentino dieną ar kitas komercines šventes. Labiau švenčiame šeimos narių gimtadienius ar vestuvių metines. Tačiau Jurgis vis tiek padovanoja man gėlių ir vedasi į miestą“, – kalbėjo dainininkė.

Tiesa, Kolumbijoje atlikėjų šeima sumainė ir aukso žiedus, tad ši šalis saugo jiems ypatingus prisiminimus. Klausiamas apie sėkmingos santuokos paslaptį, J. Didžiulis nedaugžodžiaudamas atsakė, jog svarbu rasti partnerį, su kuriuo būtų gera kartu augti. „Taip pat reikia daug kantrybės, atvirumo, supratingumo. Santykiai per tiek metų keitėsi daug kartų. Svarbu nepasimesti, nepasiduoti ir žinoti, kad turi partnerį, kuris klauso ir stengiasi“.

Ericos Jennings ir Jurgio Didžiulio atostogų Kolumbijoje akimirka

Vyrui pritarė ir Erica, kurios nuomone, poroje itin svarbu atvirai apie viską kalbėtis ir nelaikyti nieko savyje. „Kantrybė, meilė, vienam kito bei savęs pačio pažinimas leidžia mums augti kaip asmenybėms ir porai.

Būtent mano minėti dalykai leido mums pasiekti kitą santykių lygmenį. Tai supratome būtent šiemet. Dabar mūsų santykiai yra gilesni ir, manau, ne kiekviena pora tai patiria“, – sakė ji.

Jų meilės ir darnių santykių įrodymas – ir trys vaikai, kurie į atostogas išvyko kartu su tėvais. Laimingi tėvai džiaugiasi, kad vyresnėliai berniukai jau yra pakankamai savarankiški, tad priežiūros prireikia mažai. Su mažąja jų sesute Gaia kiek sunkiau. „Tačiau tai jau trečias vaikas, todėl keliai praminti ir pamokos išmoktos (juokiasi)“.

Gerbėjai netruko pastebėti ir kelionėje padarytų itin gundančių Ericos kadrų, kurių autorius – jos vyras. Atlikėjas sakė, kad kai žmona graži, tai ir nesudėtinga gražiai nufotografuoti. Jis įsitikinęs, jog ne tik jaunos merginos spinduliuoja seksualumu. Na, o tai, kad moteris jau susilaukusi vaikų, tik tai paryškina.

„(Juokiasi) šios nuotraukos nebuvo planuotos, nes mano vyras yra tokių nuotraukų meistras. Jis nekenčia pernelyg surežisuotų nuotraukų ar didelio pozavimo, tačiau jam patinka fotografuoti. Sūnus Pranas praėjusiais metais taip pat išmoko naudotis fotoaparatu, o šiemet padarė gražių kadrų. Tai pamažu tampa jo hobiu, nes jis turi tam gerą akį, kaip ir jo tėtis“, – su šypsena pasakojo E. Jennings.

Ericos Jennings ir Jurgio Didžiulio atostogų Kolumbijoje akimirka

Kalbėdama apie seksualius kadrus, kuriuose jos kūnas yra šiek tiek apnuogintas, moteris sakė, kad bėgant laikui savo kūną jaučia daug geriau. „Jaučiuosi geriau dėl savo kūno ir to, kaip atrodau. Man tai neturi nieko bendra su motinyste. Jei atvirai, manau, kad tai, jog susilaukus vaikų, sumažėja tavo moteriškumas, yra visiškas absurdas. Tai tėra mitas, kurį visuomenė priskiria moterims tam, kad galėtų užklijuoti joms tam tikrą etiketę.

Jei esi menininkas, negali turėti verslo gyslelės, o jei esi gražus, tuomet vargu, ar protingas. Jei esi mama, negali būti seksuali ir t.t. Mums aiškinama, kad naudojame per daug ar per mažai makiažo, sijonas per trumpas, per ilgas ar krūtinė per didelė, o gal per maža. Sakoma, kad ji per liesa, o gal per stambi. Tačiau mūsų kartos moterys tam pasipriešino su šypsena. Ir žinote? Velniop visa tai. Būsiu feministe trijų vaikų mama trumpu sijonu ir prieš nieką dėl to nesiteisinsiu“.

Kelionės yra puikus būdas ne tik pailsėti ir atitrūkti nuo kasdienių darbų, bet ir geriau pažinti savo mylimą žmogų, atskleisti sau pačiam dar nepažintas jo savybes. Paklausta apie tai, kas pasikeitė per visus dvylika santuokos metų, E. Jennings buvo atvira.

Ericos Jennings ir Jurgio Didžiulio atostogų Kolumbijoje akimirka

Žinoma moteris įsitikinusi, jog jie nebėra tokia pati pora, kokia jie buvo vos tik susipažinus. Tačiau nepaisant to, kiek jau pasiekta, jiedu nenustoja ir toliau tobulėti, mokytis, kurti kartu su savo trimis vaikais.

Jau šį šeštadienį pora pasirodys ir nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos pusfinalyje. Paklausti, ar nebus gaila dėl šio pasirodymo anksčiau nutraukti tokias pasakiškas atostogas, jie vienbalsiai sakė, kad sutrumpinti poilsį tikrai verta, o didžiausią staigmeną pateiks tiesioginio eterio LRT metu.

„Tikime, kad galime priversti visą Europą dainuoti kartu su Lietuva“, – sakė savo pasirodymui Kolumbijoje šiuo metu besiruošianti atlikėjų šeima.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (542)