Kartu su atlikėju į ligoninę atskubėjo ir jo bičiulis Justinas Stašys, kuris TV3 žinioms iš susijaudinimo vos rinkdamas žodžius papasakojo apie K. Kerbedžio sveikatos būklę. Vyras dėkojo į pagalbos šauksmą sureagavusiai ir greitąją pagalbą iškvietusiai kaimynei.

„Kaimynė išgirdo šaukimą iš skausmo, o gal jis pats paskambino ir jos paprašė, kad iškviestų pagalbą. Daktarų brigada atvažiavo greitai, suteikė pagalbą ir transportavo jį į ligoninę“, – reportaže sakė dainininko bičiulis.

Anot jo, tokios prastos būklės K. Kerbedžio artimas draugas nėra matęs. Vyrą guodžia tik medikų raminimas, kad jei operacija pavyks sklandžiai, Kastytis tikrai pasveiks.

„Nėra gera būklė. Tokiam amplua jo man dar neteko matyti. Jis viską laiką energingas, o dabar toks bejėgis“, – TV3 žinioms sakė bičiulis.

Kaip žurnalistams pasakojo J. Stašys, anksčiau K. Kerbedis jokiomis rimtomis sveikatos bėdomis nesiskundė. Tiesa, jo teigimu, dainininkas jau kurį laiką turi opaligę, kuri galėjo paūmėti dėl įtempto koncertų grafiko.

„Gal pervargo po koncertinio turo. Buvo daug nervų. Nelengva, o nervai per skrandį ir dažnai kerta, išsunkia. Įsivaizduokite ten taip turi pasiruošti, kad 6-7 tūkst. žmonių patiktų. Tai nėra lengva“, – žinioms pasakojo J. Stašys.

Kokia atlikėjo būklė po operacijos, kaip teigė TV3 žinios, Panevėžio ligoninės medikai nekomentuoja.

DELFI primena, kad penktadienio vakarą K. Kerbedis turėjo pasirodyti Vilniuje esančiame naktiniame klube „Pabo Latino“ ir ten koncertuoti, tačiau atlikėjas netikėtai atsidūrė Panevėžio ligoninėje.

„Manęs labai pašė nekomentuoti daugiau nieko, bent jau šiuo metu. Faktas tas, kad jis yra ligoninėje“, – DELFI penktadienį sakė šaltinis.

Kito šaltinio teigimu, rytą dainininkui buvo skubiai atlikta operacija.

Žinoma, kad šiuo metu garsaus vyro būklė yra stabili.

DELFI taip pat bandė susisiekti ir su atlikėjo dukra, tačiau nesėkmingai. Telefonu susisiekti nepavyko ir su K. Kerbedžio vadyba.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (145)